Ķīniešu Pūķis Alus, Vīna Pudele Kartes Pudele Nazis Gredzenu Virtuves Rīki Aksesuāri Atslēgu Piekariņi Piederumi Mājas Piederumi Ierīču Komplekti

Regulārā cena €6.14 €3.68
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: korķa virtuves, virtuves sīkrīkus koreky, electreical vīna nazis, mi saliekamais nazis, flīžu sīkrīkus, persobalized pudele nazis, sīkrīkus mājas atvērēji, harukaze damaskas nazis, virtuves nazis, nerūsējošā boss, zelta sīkrīku

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Citu Virtuves Rīki Un Priekšmeti,

Sku:v197966

Produkta Informācija

Lūdzu, ņemiet vērā:

1. Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, lūdzu sazinieties ar mums.

2. Kad sistēma apliecina pircēja maksājumu, mēs nosūtīsim vienību 1-7 dienu laikā.

3. Ja jūs vēlaties izvēlēties express piegādi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai mainītu kuģniecības izmaksas. (E. g.EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Kompensācijas:

1. Ja pircējs atgriež preci jebkādu iemeslu dēļ 15 dienu laikā pēc tam, kad pircējs saņem preci, mēs atmaksāsim pircējam.Tomēr pircējam jāsedz atpakaļ nosūtīšanas izmaksas, un nodrošinātu, ka atpakaļ nosūtītās preces ir to sākotnējā stāvoklī.

2. Preci saņem pircējs neatbilst aprakstam, pieņemt atpakaļ vai paturēt objektu un vienoties ar pārdevēju par kompensācijas summa.

Par atsauksmes:

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu slavēt un 5 zvaigznes, kā arī detalizēts vērtējums 5-zvaigžņu ordeni.

3. Ja jūs neesat apmierināti ar darījumu, lūdzam sazināties ar mums pirms iesnieguma vērtēšanu.Mēs uzskatām, ka visu var atrisināt, izmantojot paziņojumu.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Iezīme - Eco-Friendly
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids - Dakša
  • Metāla Tips - alumīnija sakausējuma
  • Atvēršanas Ierīces Tips - Alus