Metālu asumu noņemšanas Rīks Metālā Frēzes Komplekts Plastmasas Rokturi 10pcs Metālā Asmeņi Burr Noņemšanas Rokas Instrumentu Metāla Vara Q9QC

Regulārā cena €8.20 €4.10
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: tērauda asmens stikla, metāla, tērauda asmens, tērauda asmens 300, apaļa galva tērauda asmens, urbis metālam morzes 1, melns tērauda asmens, qualit tērauda asmens, burr kafijas dzirnaviņas saskaņots, kafijas dzirnaviņas burr elerric, padara burr kafijas dzirnaviņas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: 3D Druka un 3D Skenēšana

Sku:v195892

Produkta Informācija

Metālu asumu noņemšanas Rīks Metālā Frēzes Komplekts Plastmasas Rokturi 10pcs Metālā Asmeņi Burr Noņemšanas Rokas Instrumentu Metāla Vara Q9QC

OOTDTY

Iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Procesā 3D printeri, DIY, tas ir neizbēgami, ka būs asumi metāla daļas un plastmasas daļas.Šie asumi var viegli apstrādā ar apgriešanas nazis un ir droša un uzticama, tāpēc tas nav viegli ievainots jūsu pašu rokās.

Augsta virsmas kvalitāte.Salīdzinājumā ar slīpripas vai citu metālu asumu noņemšanas instrumenti, deformācijas virsmas, kas ir ļoti gludi, jo šis instruments izmanto asu griešanas malu griešanai.

Instruments ir maza izmēra, var tikt veiktas apmēram, var aizstāt asmens ar vienkāršu pogas, un neizmanto elektrības un saspiesta gaisa, enerģijas taupīšanu, tādējādi ietaupot izmaksas.

Plaša apstrādes klāstu, spēcīgu piemērojamība.Saskaņā ar dažādām apstrādes materiālus, izmantot dažādus materiālus asmeni, var apstrādāt nerūsējošo tēraudu, alumīnija sakausējumu, plastmasas materiālu klāstu.

Nazis ir izgatavots no metāla, izturīgs un ilgu darbmūžu.Un plastmasas rokturis ir ērti turēt un ilgstošai lietošanai bez noguruma.

Specifikācija: Materiāls: Metāls, Plastmasa

Izmērs: Apm. 125x22 mm/4.92x0.87 collas

Komplektācija: 1x metālu asumu noņemšanas Rīku Komplekts

piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls - Metāla/ Plastmasas
  • Modeļa Numurs - Q9QC13AC2200178
  • Vienuma Tips - Citi
  • Zīmola Nosaukums - POFAN
  • Izmērs - 125*22 mm/4.92*0.87 inches