135 Taustiņi/Set Teroru, Turpmāk Tēma PBT Krāsa Subbed Keycap par MX Slēdzis FL980 Mehāniskā Tastatūra Gmk Keycap Ķiršu Profilu

Regulārā cena €53.51 €31.57
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: kailh 1350 keycap, caps gmk, gmk korejas keycap, keycaps tēma nedēļu, ukio keycaps, r4 pbt keycap, switchs cherry mx, gmk zaļā keycaps, gmk fuyu keycaps, hexgears x1 tastatūras

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Peles & Klaviatūras

Sku:v181705

Produkta Informācija

135 Taustiņi/Set Teroru, Turpmāk Tēma PBT Krāsa Subbed Keycap par MX Slēdzis FL980 Mehāniskā Tastatūra Gmk Keycap Ķiršu Profilu

Apraksts: [Keycaps] Šie keycaps ir izgatavotas no bieza PBT materiālu, delikāto un kvalitatīvu Kontaktu.Šie jūtīgie pogas iesniegt jums ērti justies.Tajā pašā laikā,fonti ir skaidrs, un nekad izbalināt.

[Wide Saderība Keycaps] Šī Terora Zem keycaps ir piemērots vairumam tastatūru tirgū, piemēram, 61/64/68/87/104/108 6.25 u starpdevējs Cherry MX Mehāniska Spēļu Tastatūru un tastatūru slēdži ar krusta formas slēdži.

[Ķiršu Profils] Šis komplekts keycaps ir ķiršu profilu, kas ir augstāka par XDA profle.Tā ir ergonomiski izstrādāta, un var dot jums ērti rakstīt pieredzi, pat tad, ja jūs rakstīt uz ilgu laiku, jums nav justies noguris.

[Ietver] Šis komplekts keycaps ir pavisam 135 atslēgas.Tajā pašā laikā, mums ir aprīkots ar jums galvenais airētājs pats par sevi, lai atvieglotu jums, lai novērstu keycaps no klaviatūras.

PBT: Bieza par 1.4 mm

Piezīme: produkts nav piemērots visiem tastatūras, lūdzu, pircēji rūpīgi skatīties produkta aprakstu

Krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls: PBT

Iepakojuma Saturs:

1 komplekts x Keycap (pilns komplekts)

1 x Taustiņu, airētājs pats par sevi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - NoEnName_Null
  • Veids - Taustiņš Caps
  • Materiāls - PBT
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • PBT - Bieza par 1.4 mm