2 Gab OBD HUD Filmu Universālo Auto Head-up Displejs Ekskluzīvas Caurspīdīga Plēve Atstarojošs Vējstikls Filmu GPS Navigācijas Rīki

Regulārā cena €5.13 €2.62
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: ais gps navigācijas, pogu obd 2, hud obd2 mi, hud obd2 t900, sveces obd 2, ios gps navigācijas, pianet gps navigācijas, hud obd2 honda, hud obd2 b, hud m13 obd

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Interjera Piederumi

Sku:v181571

Produkta Informācija

Funkcijas:

Tas nodrošina vislabāko displeja izšķirtspēju un pikseļu uz collu (ppi), lai vislabāk atspoguļotu projekcija spidometrs, tahometrs, vai navigāciju no jūsu HUD vienību vai jūsu viedtālrunis.Tas HUD filmu strādās arī jebkurā visu dienu, vai ka ir diena vai nakts.

Atstarojoša HUD filma ir universāls savietojamība un sadarbosies ar visām Head-Up Displeju ierīcēm un viedtālruņiem ar HUD saderīgas lietojumprogrammas.Tā sadarbosies ar visām automašīnām, kravas automašīnām, furgoniem, autobusiem, RVs, motocikliem, laivām, utt.

Pilnīgi elektrostatisko ielīmējiet bez želejas, lai nodrošinātu to, ka priekšējais vējstikls bez jebkādas ietekmes.

HUD filma ir caurspīdīgs, tāpēc tā nav ietekmēt jūsu redzi, ja braukšanas.Lieliska braukšanas pieredze.

Tas HUD pārredzamu atstarojošu pārklājumu ar augstas izšķirtspējas,ne tikai uzlabotu spilgtumu uz automašīnas vējstikla,bet arī novērst dubultu attēlu.Un tas nekad atraut savu braukšanas redzējumu,dod jums perfektu drošu braukšanu.

Apraksts:

Augstas izšķirtspējas, ļoti spilgti un labi pārredzams.

Lietošanas Metode:

1. Noslaucīt tīru priekšējā vējstikla, pēc tam noplēst 1. daļa un ielīmējiet brilles.Pēc līmēšana vienādi, asaru off 2. daļa.

2. Parastā filmu būtu jānoslauka ar mitru dvieli.Bet, šis produkts var būt tieši uzlīmēts uz stikliem pēc tam, ielejot nedaudz ūdens brilles.

Specifikācija:

Materiāls: PVC

Izmērs: 12*9cm, 15*12.5 cm

Paketē iekļauts:

2 x gaismu Atstarojošu Plēvi

Piezīmes:

Lūdzu atļaut 0-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, paldies par sapratni.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Lūdzu, saprotiet, paldies!

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izmērs - 15*12.5 cm
  • Krāsa - Caurspīdīga
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Uzlīmju Izvietojumu - Navigācijas
  • Materiāls - Plastmasas