Trauku Mazgājamā Mašīna Tīrs Netīrs Zīme Magnēts, Kas Nav Kasīšanās Spēcīgu Magnētu Vai Iespējas Rādītājs Veļas Mašīna Ūdensizturīgs Statusa Pazīme

Regulārā cena €8.66 €6.07
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: hilosbpara šūšanas mašīna, zotac ledusskapja magnēts, tetovējums mašīna paramedica, veļas mašīna bildes, ribetiadora šūšanas mašīna, mecanio veļas mašīna, soma tīru netīrās veļas, tīrīt netīru stikla automašīnas, ateez ledusskapja magnēts, ingantil šūšanas mašīna

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rotas

Sku:v165800

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、Ideāls Trauku mazgājamā mašīna Uzlīme: Jums nav jāuztraucas par to, vai trauku mazgājamā mašīna nodrošina magnēti, vai ne.Tas nāk ar papildu līmi metāla plāksne, kas var būt piestiprinājušās par jebkuru nemagnētiskiem trauku mazgājamā mašīna.

2、Viegli Lasīt: Izvairīties no nejauši darbojas trauku mazgājamā mašīnā divas reizes.Mūsu magnēts ir spilgti fontu piedāvā padarīt to viegli, lai apskatītu un lasītu.Tagad, tas ir vienkārši, lai uzzinātu, vai trauki ir tīri vai netīri, un to pazīmes var izrotāt virtuvē.

3、100% Ūdensizturīgs un Asaru izturīgs: Izgatavoti no sintētiskā papīra un mīkstas gumijas, magnēti, tas ir elastīgs un ūdensnecaurlaidīgs, un ir ar augstu spīduma finiera etiķetes.Katrs magnēts ir izgatavoti no augstas kvalitātes ūdensnecaurlaidīgs materiāls, un var pat tikt izmantots zem ūdens uz ilgu laiku.

4、Viegli lietojams: Vienkārši pagrieziet to virs izvēlēties tīrs vai netīrs.

5、Fit Veļas Mašīna un Trauku mazgājamā mašīna: Ļoti piemērots, lai izmantotu jūsu veļas mašīna un trauku mazgājamā mašīna.Dizains izskatās lieliski.

Specifikācija:

Nosaukums: Trauku Mazgājamā Mašīna Magnēts Zīme

Produkta veids: statuss zīme

Produkta izmērs: aptuveni 17.8X5cm/7.01*1.97 gadā

Produkts biezums: aptuveni 6mm/0.24 gadā

Ražošanas process: Akrila ekrāna drukāšanas process, + ABS, aerosols, sudraba/melna, aerosols,

Lietošana: priekšējā slīdni, var slīdēt, un atpakaļ ir aprīkots ar melnu magnēti.Ar super līmi, to var izmantot dual mērķiem.Piemērošanas joma ietver biroji, iepirkšanās centri, bāri, viesnīcas, tirdzniecības centri, utt.

Iepakojuma Saraksts:

Trauku Mazgājamā Mašīna Magnēts Apzīmējumu*1

Piezīme:

Lūdzu atļaut nelielas pielaides izmēru dēļ, manuāla mērīšana un apgaismojums fotogrāfijā var radīt atšķirību, krāsu, nekā tas ir reālajā dzīvē.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Ricardo Zb

Postenis tika atdots pārdevējam, un nav piegādā man. Tomēr to komunikāciju bija liels, kad es sazinājās ar viņiem, un es esmu nekavējoties atmaksā.

Sk8tkris92

Astoņas dienas piegādes uz jaunzēlandi, un tas ir tieši tas, ko es gaidīju. Paldies, ka tik daudz. Ātrākais piegādes jebkad..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - Trauku Mazgājamā Mašīna Magnēts Zīme
  • Uzlīmes Tips - MAGNĒTISKĀS UZLĪMES
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Raksts - Vēstule
  • Specifikācija - Single-piece Package
  • Magnētiskās Uzlīmes Stils - Vēstule
  • Veids - Ledusskapis Magnēti
  • Vecums - > No 8 gadiem
  • Loksnes Izmērs - Vidēja
  • Produkta Izmēri - 17.8X5cm