0.4 MM MK8 Termināļa 3 Beigām Sprauslas 25 3D Printeri, Misiņa Sprauslas Presēt ar 5 Tīrīšanas Adatas un Plastmasas Traukā

Regulārā cena €11.30 €8.70
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: pieaug misiņa savienotājs, sievišķais savienotājs misiņš, misiņa metāla seifs, teleskops misiņa metāla, 6 3 misiņš savienotājs

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: 3D Druka un 3D Skenēšana

Sku:v165539

Produkta Informācija

Piemērojamība un saderība: Mūsu sprauslas ir piemērotas 3D printeri Makerbot Creality CR-10, MK8 Makerbot Reprap Prusa I3, savietojama ar visām 1,75 mm TAA ABS 3D printeri.Pilnībā atbilst produktu.

Precīzu tehnoloģiju: Tā pieņem centrēšanas CNC precīza automātiskā darbgaldu apstrādes, vienu reizi formēšanas tehnoloģija, lai nodrošinātu, ka ieejas un izejas caurumi ir koncentrisks, un iekšpusē sprausla ir gluda un bez asumiem.Sakarā ar iepriekš minēto situāciju, ne tikai pretestību var samazināt, bet arī bloķēt pavedienu uz apaļā grope var izvairīties, un kuru kalpošanas laiks ir ilgs un kvēldiegs ir gludāka.

Izsmalcinātu dizainu: Diamond knife padara kontaktu virsma gludāka, efektīvi novēršot drukas galvas iztecēšanu un novērstu sprauslu aizsērējumu.

Krāsa:Zelta

Materiāls:varš

Izmērs: 0,4 MM

Iepakojuma Saturs:

25 x misiņa 0,4 mm uzgalis

5 x nerūsējošā tērauda adatu

1 x plastmasas konteiners glabāšanai adatas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Vienuma Tips - Citi
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums - semoic