Dušas Galvas Tīrīšanas Suku Padeves Krāna Uzgalis Birste Nelielu Caurumu Urbšanas Otiņas Tīrīšanas Tehnika Vannas Istabas Piederumi Sīkrīkus

Regulārā cena €0.48 €0.35
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: samaisa silikona otu, ūdensizturīgs silikona otu, vannas istabas piederumu komplekts vo, elektrish urbt suka, urbšanas suku brazīlija, electeic urbt suka, dubulto silikona otu, bērnu urbt suka, ba o vannas istabas piederumiem komplekti, vannas istabas piederumi stes

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Vannas Istaba Produkti

Sku:v161787

Produkta Informācija

Funkcijas:

1. Ko jūs iegūsiet: paketē nāk ar 10 gabali mazo caurumu tīrītāja sukas, kas ir pietiekams daudzums, var nodrošināt efektivitāti un ērtības, kas viegli izmantot un uzglabāt, jūs varat saglabāt dažas mājās, daži nēsāšanai apkārt, vai dalīties ar draugiem.

2. Uzticams materiāls: nelielu caurumu tīrīšanas birste ir izgatavota no nerūsējošā tērauda un neilona sariem, efektīvu un padziļināta tīrīšana, viegli iekļūst dziļi aizsērējumu nepilnības un mazus caurumiņus, un efektīvi tīrīt netīrumus no maziem caurumiņiem, uz uzgaļa , jauku mājvietu palīgs ikdienas dzīvē.

3. Viegli lietojams: vienkārši nepieciešams, lai jūs ievietojiet plānas dušas galvas tīrītājs birste vērā vienumus, kas jums ir nepieciešams tīrīt, tad noņems netīrumus viegli; Mīksti, bet izturīgi sari nav defom, bet palīdzēt jums, lai attīrītu caurumi un mazo itmes ātri un nebūs nulles objektus.

4. Daudzpusīgs pielietojums: plaisu, caurumu anti-aizsērējuma tīrīšanas suku var tīrīt logu nišas, žalūzijas, auto ventilācijas kanāliem, bīdāmās durvis ar sliedēm, datoru klaviatūras, gāzes plītis, izlietnes, jaucējkrāni, dzērienu salmiņiem, mobilo adatas, maza sprauslas, šujmašīnas, tastatūras, klaviatūras, u.tml.; Tas ir daudzfunkcionāla suku, ka var tikt piemērota ilgu laiku

5. Efektīvas tīrīšanas efekts: Sprauslu neilona tīrīšanas birste ir jaunas un noderīgas dažādiem vieta tīrīšana, viegli nokļūt grūti sasniedzamās vietās, un skrubis prom jebkuru pārtikas produktu, netīrumiem vai jebkuru traipu, nebojājot kāds jums ir tīrīšana.

Apraksts:

Neslīdoši rokturi ar ieliektas un izliektas līnijas padara to ērtāk rīkoties, ietaupīt jūsu laiku un pūles, lai ikdienas mājas darbos.

Specifikācijas:

Materiāls: PP + Neilona

Lietošana: Dušas galvas

Gadījumā cauruma diametrs:> 0.7 mm

Piemērojamība: Labs

Paketē Iekļauts:

10* Dušas sprauslu tīrīšanas suka

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums - PREUP