FISHER PĒTNIECĪBU LABS Gold Bug Pro Zelts, Sudrabs TreasureProfessional Pazemes Metāla Detektors Meklētājs tālsatiksmes Dubultā Monētas

Regulārā cena €310.07 €155.04
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: zelta detektoru obuk, zaļš meklētājs, zelta detektoru rada, zelta detektoru vācu, kurpes fisher, detektors za zelta, pildspalvas lady bug, super zelta metāla detektors, viena spole metāla detektors, zelta detektoru ilgi arya

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mērījumu Un Analīzes Instrumenti

Sku:v160475

Produkta Informācija

Tips: Zelta detektors, Darbības Frekvence: 19kHz Cetificate: CE,ISO Piegādes laiks: 3 dienas Spole: 2x spoles (11"spole un 5"spole) Spole Iezīme: jutīgu Detektoru Materiāls: Zelta Tīrradnis Piegāde: Ātri Mērniecības dziļums strāvas padeve: lietot 9-voltu sārma baterijas(nav iekļauts) battery life:12+ stundas uz labas kvalitātes sārma Dārgumu Mednieks - Metāla Detektors Standarta/Dārgmetāli.Šī augstas veiktspējas metāla detektors ar aktīvo ekrānu un uzlabotas jutība kalibrēšanas funkcija ir ideāla, lai kaut ko no zelta/relikts, medības, lai pirms spēles lauks drošības pārbaudes.Zemes Zelts detektoru Zelta Tīrradnis detektors Visa pārdošanas un retails Zemes Metālu Detektoru + Bezmaksas Piegāde Kopš 1931, detektors ir visvairāk uzticamu nosaukumus.Vai jums ir nepieciešams, lai atrastu aprakti inženierkomunikāciju aizsardzības zonas vai vēlaties, lai atrastu sen aprakti dārgumu, šo tehnoloģiju drīz atrast.No analogās uz ciparu, viena vai vairākas frekvences, to kvalitāte un inovācijas ir jūsu panākumu garantija.tas incredibles jutību detektoru var atklāt mazāko zelta tīrradņi sarežģītu reljefu.Tas Atrod mazāko zelta tīrradņi augsti mineralizētu augsnes Uzmanību: Šis produkts ir augstas kopēt ražots Ķīnā.Ja jums prātā to, lūdzu, nav to iegādāties.Augstas Veiktspējas Zelta / Relikts Mašīna 1.Daudzfunkciju mašīna ar lielisku zelta ģeoloģiskās izpētes spējas 2.Zemes Atlikumi visu veidu sāls 3.11" DD elipsveida ūdensizturīgs meklēšanas spole dziļu iekļūšanu 4.Atrod mazāko zelta tīrradņi augsti mineralizētu augsnes 5.Nepārspēti mērķa atšķiršanu dzelzs miskastes 6.Ļoti vienkāršu lietotāja interfeisu, Inovācija 1.V.C.O Audio Visas Metāla & Diskrimināciju, Režīmā 2.V-Break : Nozarē pirmo Mainīgo Pārtraukumpunktu diskriminācijas signālu sistēma 3.Datorizēta Zemes Greifers: Reālā Laika datorizēta zemes balansēšana 4.Nepārtraukta augsnes Stāvokļa Nolasīšanas Zemes Posma vērtība, kas norāda tipa ar mineralizāciju 5.Fe3O4 grafiskais norāda summu, mineralizācija 6.Dual Austiņu Ligzdas, 7.Statiskā Pinpont ar dziļuma indikators 8.19 kHz Darbības Frekvence 9.Ultra Vienkāršu Lietotāja Interfeisu, 10.Ultra-Viegls(2.5 lbs), Ja jums nav iepriekšējas pieredzes ar metāla detektoru, mēs iesakām : 1. Pielāgot pieaugums uz zema iestatījuma gadījumā, ja viltus signālus .Vienmēr begain izmantot samazinātā Peļņa līmenī ; palielināt iegūt tikai pēc tam, kad esat iepazinušies ar detektoru. 2. Nelietojiet telpās.Šis detektors ir paredzēts tikai izmantošanai ārpus telpām.Daudzi sadzīves tehnika izstaro elektromagnētisko enerģijas ,kas var traucēt detektoru.Ja veic iekštelpu demonstrācijas, savukārt Peļņa uz leju un neatpaliktu no meklēšanas spole attālumā no ierīcēm, piemēram, datoriem, televizoriem un mikroviļņu krāsnis.Ja jūsu detektors pīkst neprognozējami , izslēdziet iekārtu un gaismas 3. Arī saglabāt meklēšanas spole prom no abjects, kas satur metāla, šādas grīdas un sienas Par Kuģniecības:

1. Preces tiks izsūtītas laikā 1-5 dienu laikā pēc tam, kad saņemta samaksa..

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese atbilst jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.Mēs tikai kuģu postenis, lai savu piegādes adresi.Mums nav atbildīgs par piegādes adresi, ja nepareizi.

3. Starptautisks Transports, dažreiz radīs pasūtījuma nodokli.Mēs neesam atbildīgi par to.Pircējam vajadzētu rīkoties ar šo.

Par Garantijas:

Viena gada garantija.Mūsu inženieris un pārdošanas komanda nodrošinās tehnisko atbalstu un pēc pārdošanas pakalpojumus visā produktu dzīves laikā, par katru vienību.Visi mūsu produkti ir izturējuši profesionālo testu, pirms tie atstāj rūpnīcu.

Par atmuitošanu:

Starptautiskās Pircējiem – Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Jūs maksā mums caur Alipay ir tikai preces cenas un piegādes maksa, ne citas nodevas ir iekļauti.

Par Atgriešanās un Kompensāciju:

1. Ja esat saņēmis produkts nedarbojas.Lūdzu, sazinieties ar mums jauns produkts.Bet tajā pašā laikā, Preci var atgriezt pilnu atmaksu 60 dienu laikā.Piezīme: Ražojumiem, ir jābūt atpakaļ tās sākotnējā stāvoklī.Lūdzu, sazinieties ar mums adrese, preces atpakaļnosūtīšanas.Bet viss atpakaļ maksa bija ko sniedz Pircējam.

2. Pircēji bija labāk pārbaudīt iepakojuma uzmanīgi, kad pastnieks sūtīt jautājumus uz jums.Lūdzu, atsakās parakstīties par to, ja iepakojums ir bojāts transportēšanas laikā, un tie atgriezīsies par to mums.Pēc tam sazināties ar mums nekavējoties, un mēs to atrisinātu, jums asap.

Atsauksmes: Mēs vēlamies, lai piedāvātu 100% apmierinātību ar savu pirkumu!

1. Ja vēlaties preci, lūdzu, atstājiet mani Piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, un man būs darīt, pats vēlāk par jums.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • DIY Piederumi - ELEKTRISKĀ
  • Sertifikācija - CE, DOT, VNK, EPA, FCC, GMP, ROHS, TGA, UL, KC, PSE, EEIA, Nav
  • Zīmola Nosaukums - Barry Gadsimtā