Rose Gold Ziemassvētku Bumbiņas, Dekoratīvi Ziemassvētku Rotājumi Karājas Koka Piekariņi Jauno Gadu 2022 Dāvanu Noel Dekori Mājas 4cm

Regulārā cena €15.01 €8.11
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: bezmaksas ziemassvētku bumbiņas, ziemassvētku rotājumi 2020 2021, balao ziemassvētku eglīte, zaļi ziemassvētki apdare, ziemassvētku rotājumi kampaņa, gadījumā aurpods ziemassvētku, crismas čības, karkasa ziemassvētku eglīte, noel 2020. gadam apdare roze, rotājumi biroja dzīve

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Ziemassvētku

Sku:v157570

Produkta Informācija

Funkcijas:

1. Izgatavoti no augstas kvalitātes PET un PS plastmasas, naudas sodu meistarība, nodilumizturīga, nav toksisks, un ūdensnecaurlaidīgs.

2. Krāsains un dažādas bumbas, pievienot svētku atmosfēru, lai jūsu svētki un arī piesaistītu jūsu uzmanību.Tas ir ideāls mājas dekoram un svētku dekorēšana.

3. Tās siksniņa dizainu uz augšu Ziemassvētku balle ir viegli pakārt, un to var pakārt pie Ziemassvētku eglītes, veikalu skatlogos utt., kas ir viegli pakārt un veikalā.

4. Piemērotas reklāmas dažādos gadījumos, piemēram, Ziemassvētkiem, kāzām, saistībām, jubilejas, partijas utt.To var izmantot kā dekorācijas karājas filiāles, galda centriem, ap margām, un iepriekš uzņemšanas jomās, dažāda garuma.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Dekoratīvais Bumbiņas

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Katru Bumbu Diametrs: 4cm

Izmērs: 11.5*18 cm

Iepakojums:

34pcs Svētku Dekorēšana Bumbiņas

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)