12pcs/Partija, 12 Zodiaka Zīmes Zelta Foliju, Apsveikuma Kartītes Ar Ietīt Zilā Biznesa Ziņu Kartes, Dzimšanas dienas svinības Ielūgumiem Dekori

Regulārā cena €1.22 €0.95
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: cd kāzu ielūgumi, indijas kartes, ielūgums, kāzas, horoskops ziemassvētku kartītes, bezmaksas kartes uzaicinājumu, apsveikuma kartītes drukāšanai, aploksnes kāzu 13, aizdedzes kartes, happy birthday konfektes, swat dzimšanas dienas svinības, roku darbs kāzu kartes kastes

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Event & Grupa

Sku:v154702

Produkta Informācija

Laipni Lūgti Manā Veikalā!

Izvēlies Preces, Kas Jūs Vēlaties, Lai Izdaiļot Jūsu Puses /Mājās Vai Nosūtīt To Draugam,Savam Mazulim ,Vienu Jūs Mīlestību .Tas Padarīs Jūsu Puses Vairāk Neaizmirstamu!

Materiāls: Kartona

Krāsa:Kā Attēlu

Izmērs:12.8X8.4CM

Paketi, Ieskaitot:1pack (12pcs kartes +12envelops)

Piezīme:

1.Izmērs manuāla mērīšana, tur var būt no 0 līdz 1 cm kļūdas, kas pieder pie normāla novirze.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Maksājuma

1.Pirms pirkšanas,Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.Vai ne,lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

2.Lūdzu, atstājiet piezīmi maksājumu, ņemiet vērā, veicot samaksu, ja jums ir kādi īpašo pieprasījumu(krāsas/izmēri).

3.Tālruņa numurs ir ieteicams, lai iegūtu precīzas piegādes.

Par sūtījumu:

1.Mēs parasti pāriet pasūtījumus 5 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.iepriekš piegādes datums ir tikai atsauce, dažkārt tiks aizkavēta par svētkiem ,festivāliem,slikti laika apstākļi ,muitas,utt.

2.Mēs piedāvājam arī express shipping, piemēram, DHL, UPS EMS utt,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

3.Uz piegādes laiks - ja jūs nesaņemat jūsu iepirkuma ietvaros plānoto ierašanās laiku,jūs varat lūgt pilnu atmaksu pirms pasūtījuma izpildes(tad, kad jūs noklikšķiniet uz apstiprināt saņemto rīkojumu vai pārsniegt apstiprinājumu laika posmā),Brazīlija nepieciešams 90days piegādes laiku.

4.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.šie tarifi ir pircēja pienākums.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Stils - Festivāli
  • Iestatīt Tipu - Jā
  • Izmērs - 12.8X8.4CM
  • Mūzika - No
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids, Vairumtirdzniecība - NO
  • Modeļa Numurs - Apsveikuma Kartītes
  • Raksts - Locīšanas Tips
  • brīvdiena - Dzimšanas diena, Skolotāju Diena, Kāzas, Pateicības Diena, Biznesā, Universal, Kāzu & Iesaistīšanos, Tēva Diena, Puse, Izlaidums, Jubilejas, Ziemassvētku