0.3-1.2 mm Volframa Karbīda PCB Urbju Komplekts CNC Gravēšanas Mašīnas Kokapstrādes Dremel Metāla Rokas Urbi 10PCS iespiedshēmas Bo

Regulārā cena €2.04 €1.89
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: komplekts limoieza dremel, dremel 160 gabals komplekts, 5s, urbjmašīnas akumulatora pcb, cnc c7 komplekts, dremel 8200 platīna komplekts, cnc plastmasas komplektu, urbju pcb veidošanai, urbšanas mašīna b16, led kubs pcb, urbšanas mašīna bisuteria

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Roku & Elektroinstrumentus Piederumi

Sku:v151324

Produkta Informācija

t Karbīda PCB urbjiem, Drukas plates Mini CNC Urbšanas Bitu Kopu, Kokapstrādes Instrumenti, preces Nosaukums: Karbīda Miniatūras Urbi (Volframa tērauds), ar augstu cietības pakāpi, augstu nodiluma izturība, augstas stiprības, anti-liekšanas, anti-lūzumu un citas īpašības, pilnu specifikāciju.Gara dzīvē, tā var būt arī-dziļums normālos darba apstākļos 2000-5 00 0 gabali , var atgriezties arī, slīpēšanas 4-5 reizes Produkta Specifikācijas: Asmens diametrs ir 0,1-6.5 mm, Kāta diametrs: 1/8 (3.175 mm) Apstrādes diapazons: par shēmas plates, elektronikas, SMT, pelējuma, metāla apstrādi, sakaru un citās nozarēs, Materiāls: Asmeni, lai importētu karbīda (volframa tērauds) sērijas urbju preces Nosaukums Karbīda Miniatūras Urbis Tā ir iezīmes augstas cietības, augsta nodilumizturība, augstas stiprības, anti-liekšanas, anti-lūzumu un tā tālāk.Tā ir pilnīga specifikācijas un ilgu darbmūžu.Tā var strādāt 2000-5000 gabalu normālos darba apstākļos.Atgriešanās slīpēšanas 4-5 reizes Produkta Specifikācijas: Asmens diametrs ir 0,1-6.5 mm, Kāta diametrs: 1/8 (3.175 mm) Apstrādes diapazons: par shēmas plates, elektronikas, SMT, pelējuma, metāla apstrādi, sakaru un citās nozarēs.Materiāls: Asmeni, lai importētu karbīda (volframa tērauds) sērijas urbju Iezīmes: 100% jauns, augstas kvalitātes.Produkta iespējas; 1; Urbt čipu telpa ir plaša: Mikroshēma pretestība ir neliela.Skaidu noņemšanas gluda.Urbšanas nelielu siltumu.Samazināt urbšana. 2; superior griešanas malu asumu; sakarā ar nanotehnoloģiju izmantošanu un papildu slīpēšanas tehnoloģiju.Urbšanas griešanas mala, asāks nekā pirms tam.Var samazināt griešanas spēku.Samazināt šķelto urbšana.Uzlabot caurumu siena kvalitāte. 3. rīku izstrādē, pamatojoties uz klienta pieteikumu, urbis ir bagāta ar dažādiem lai apmierinātu dažādas prasības pieteikumu urbis visus parametrus, piemēram, urbt pamata biezums, urbt core konusu, utt., ir rūpīgi izstrādāta, efekts ir acīmredzams. 4, griešanas mala ir stingri simetriski: Tas ir labi efektīvai pļaušanai.Urbis modeļi ir šādi; citiem atbalsta modeļiem, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Parasti, mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: kredītkaršu, naudas maiss T / T; Western Union.Mūsu aizsardzība ir tikai dota Visitdurbe.lv platforma maksājumu metodi.

1. Pēc tam, kad platforma, kas apstiprina apmaksu, mēs nosūtīsim preces 3 dienu (darba dienu, ne brīvdienu laikā).

2. Ietvaros 20-60 darba dienu laikā, izmantojot ātrās piegādes, izmantojot standarta piegādes / Ķīna Post reģistrēta gaisa pastu / pasta NL piegāde mazāk kā 2 kg precēm, ja jums ir nepieciešams objekts, steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums express piegādi.

Mēs aprēķinās express kravu jums.

3. Saņemot jūsu pasūtījumu 24 stundu laikā, lūdzu, rūpīgi pārbaudiet.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums tieši.

4. Ja jums nav ietvertas piegādes termiņiem, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.Mēs pārbaudīsim, pasta un muitas jums.

Mums ir tīrs, pārdevējiem, mūsu mērķis ir 5 zvaigznes. 2. Lūdzu, dod mums pozitīvu atsauksmju, mēs centīsimies darīt labāk.Mēs koncentrējamies uz klientu piesātinājumu un vienmēr nodot to pie augstākā prioritāte.Ja jums ir kādas problēmas ar projektu, mēs vienmēr varam darīt visu iespējamo, lai nodrošinātu labs risinājums.Lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš jebkuras negatīvās / neitrālās atsauksmes.Labas komunikācijas ir mūsu importa.Mums noteikti var padarīt to par veiksmīgu darījumu.

Paldies jūsu uzņēmumam!

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

a.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, Piegādes laiks ir apmēram 20--60 dienas (Bez sekošanas informāciju )

Ja nav iegūt preces , pls sūdzēties pēc tam, kad preces nosūtītas no 60days , un mēs atgriezīsim naudu, lai jūs tieši

b.Visitdurbe.lv Standard Shipping, tas ietilpst lielākā daļa no vēstules nosūtīšanas, piemēram: Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Singapūra Pastu, Honkongā Post,Zviedrija Pastu Posti Somija, PostNL utt.Piegādes laiks ir apmēram 15-60 dienas (ar Sekošanas Informāciju )

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Andrej Krasilnikov

Tēvocis!.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • tur kastē iepakojumā - Jā
  • Rokas Urbi - Garums Samazināt
  • Iezīmes - valkājamas lielisku pcb urbšana
  • Garums Samazināt - 0.217"-0.413"/5.5-10.5 MM
  • Veids - Centrs Urbis
  • DIY Piederumi - Metālapstrāde
  • garums - 38mm
  • Materiāls - Volframa Karbīda
  • Zīmola Nosaukums - HANGXIN
  • Izmantošana - PCB Urbšana
  • Sakausējuma CNC Router Rīks - par
  • Tips - Gun Drill
  • Mini-urbis-nospiediet, - DIY Piederumi
  • Modeļa Numurs - 0.3-1.2 mm
  • lietošana - 3D druka