150cm/60inch Self-stingrākas Ķermeņa Mērīšanas Lineāls, Šūšana, Šuvēja mērlente double-side mēroga Šūšanas Mērīšanas Instrumenti Dropship

Regulārā cena €3.88 €2.90
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: silīcija mērlente, somā mērīšanas, mēroga matu joslā, siliconr virtuves rīki, uzlīmes šūt valdnieks, barudan slēdzis, korejas valdnieki, metāla topi scrapbooking, žakete tailor, l raibs valdnieks

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Adatu Daiļamatniecība

Sku:v146659

Produkta Informācija

Baudīt mūsu pašu stingrāku Pasākumu Lentu, kas padara jūsu pasākumu, vienkāršs un precīzs.Ar šo mērlente ķermeņa, jūs varat sasniegt jūsu ķermeņa formu, kamēr jūs laikā sporta darba-out vai diētu.

Jauns Dizains, lai Atbilstu Visām Jūsu Prasībām. ✔ Labu precizitāti, lai atbilstu jūsu prasībām. ✔ Ergonomisks rokturis, lock pin " un bagāžnieka funkcijas, mērlente. ✔ Liels stiklšķiedras materiālu, lai padara to maigu un izturīgu. ✔ Dual pusē skaidra drukāt, lai padara to viegli izmantot.

Ja jums ir kādreiz mēģinājis, lai novērtētu jūsu rokas vai kājas muskuļus ar regulāru mērīšanas lenti -tad jūs zināt, cik neveikli un neprecīzi, ka process var būt.Šo veikls maz produkts var izdarīt precīzi vienā mirklī!Tā ietver arī spiedpogu roll-up līdzeklis, kas glīti ruļļos augšup mērīšanas lenti vērā izstrādāt uzglabāšanai.Produkts ir labi, un izskatās man, piemēram, tas būs pēdējais. ...Jauki!

-Louis Gatto

GALVENĀS IEZĪMES

▶ Precīzu Mērījumu

Spiediet pogu atvilkšanas un pin bloķēšanas, lai maksimāli precīzi un akurāti lasījumi pin nofiksējas savā vietā, un jūs varat atsaukt lenti, lai iegūtu labāko mērījumi.Spiedpogu atvilkšanas un bloķēšanas funkcija nodrošina atbilstošu mērījumu un izcilu precizitāti.

▶ Izturīga materiāla

Izgatavota no mīksta un elastīga premium materiāls, lente pasākumus, nebūs stiept vai deformēties, novērstu kaitējumu vai ievainojumus.mīksto mērīšanas lenti ir elastīgs un portatīvie, viegli izmantot, nodrošina labu mērījumu un ilgu darbmūžu.

▶ Viegli Izmantot

Ergonomika un pārnēsājamo dizains, palīdzēs jums izmantot ar vieglumu mērījumiem.Un to ir viegli uzglabāt jebkur : kumode, desktop, atvilktnes, sporta un vairāk.

▶ Skaidru Un Viegli Lasīt

Mūsu Self-pievilkšanas Pasākuma Lente ir liels un skaidri iezīmē gan collās un cm.Tie ir lieliski, lai šuvējs, šūšanas, handcraft, ķermeņa izmēri un vairāk.

▶ Plaši piemērojama

šo mērīšanas lentes ir ļoti piemērotas, lai izmērītu ķermeņa daļa, piemēram, roku, augšstilbu, gurnu, krūšu un vairāk, sniegs jums precīzus mērījumus, var izmantot arī auduma mērīšana, šūšana, mērīšanu un tā tālāk, portatīvie izmantot, un nav aizņem daudz vietas

SPECIFIKĀCIJAS

J materiāls: ABS+Stikla Šķiedra

J produkta Svars: 50 g

J garums mērlente: 150 cm/collu 59

J iepakojuma Saturs: Self-pievilkšanas Pasākums Lentes x 1 PIEZĪME

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izmantošana - Adīšanas
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids - Valdnieks