Sieviešu Pērle Sandales Acu Masāža G String Sexy Apakšveļa, Caurspīdīga Biksītes Kārdinājumam Tanga Mežģīņu Apakšveļu

Regulārā cena €2.00 €1.38
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: galvas apsējs acs, acs svīšana, acu zirņi biksītes, caurspīdīgs traipu, gymshark acs bikses, grāmatu caurspīdīga, acs mērci, augu caurspīdīga, acs struktūra, caurspīdīgs maku

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Apakšveļa & Sleepwears

Sku:v145513

Produkta Informācija

Sieviešu Pērle Sandales Acu Masāža G String Sexy Apakšveļa, Caurspīdīga Biksītes Kārdinājumam Tanga Mežģīņu Apakšveļu

Dārgais draugs, ja jums patīk objektu, jūs varētu pievienot vēlmju Sarakstu, jūs varētu noklikšķiniet šo zīmi, jūs nākamo iepirkšanās.Ja jūs vēlaties iegādāties samaisa, lai jūs varētu izmantot veikalā grozā.Izvēlieties preci jums ir nepieciešams, un pievienot to grozam, un pēc tam turpiniet izvēlēties citu objektu un pievienot to grozam pārāk.Visbeidzot dodieties uz jūsu veikalu karti un maksāt tos kopā.Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies (Visi mērīšana cm, un, lūdzu, ņemiet vērā, 1cm=0.39 collas)

Jūs varat atstāt ziņu, lai pastāstītu mums, ka krāsu, kas jums nepieciešams,ja krāsu jums nepieciešams, ir izpārdots,mēs nosūtīsim jums citu jauku vienā vietā.Šobrīd mēs esam koncentrējoties uz Āzijas modes un aksesuāri.Ja jūs esat fiziska persona, pircējs Upes emember pievienots jūsu mīļākie pārdevēji Ja esat vairumtirgotājs vai meklē biznesa partneri Ķīnā, lūdzu, sazinieties ar mums.Uzmanību: lūdzu ignorēt šo frāzi lielums etiķetes ar drānu, un reizēm lielāka, jo tie ir Ķīnieši, vairāk, nekā mēs raksturo izmēru.Paldies par jūsu sapratni.Ja Vēlaties Šo Preci,Lūdzu, Pievienojiet To Uz Savu "Vēlmju Sarakstu",Ja Jūs, Piemēram, Mūsu Veikalā,Lūdzu, Pievienojiet To Jūsu "Veikals Saraksts".Mēs piedāvājam Lielu, Lai Lielas Atlaides ,Ja Jums Ir kādi jautājumi,Lūdzu, Sazinieties ar Mums, Paldies ļoti daudz!!!Ddescription: Dzimums:Sieviešu Postenis Tips:Siksnas Modelis Tips: Dekoratīvie Ziedi:Dobi Materiāls:Mežģīnes Pakete ietver:1PC Bikses Izmērs (FreeSize):26*16cm labu elastību, ir piemērotam ikdienas valkāšanai sieviešu S-L Iezīmes: Ļoti mīksts un ērts sievietēm valkāt, jo izcilas mežģīņu materiāli.Seksīga mežģīņu un rībēt dizainu!Piezīme: 1. Āzijas Izmērs ir Mazāks nekā ASV vai Eiropas Izmēru, Lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi. 2. Lūdzu, ļauj 1-2CM atšķiras, jo manuāla mērīšana. 3. Īstās krāsas var nedaudz atšķirties no attēlos saistīts ar daudziem faktoriem, piemēram, datora ekrānā\'s rezolūciju, spilgtums, kontrastu utt.Ceru, ka izpratne.Ir jauka iepirkšanās diena!

Garantijas laiks

1. Visi produkti ir testēti labā darba, pirms kuģis.

2. Viena gada garantija (nav iekļauti piederumi).

3. Ja prece ir ar defektiem 1 mēneši, mēs nosūtīsim jums nomaiņu vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā piegādes maksa.

4. Preces var atgriezt remonts 1 gada laikā no dienas, kad jūs saņemat jūsu preces, Pircēji ir atbildīgi par piegādes maksa.Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu pirms atgriešanās.

Atgriešanās

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā ar veseliem iepakojuma nomaiņu vai naudas atgriešanu.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.Mums nav jābūt kravas transportēšanas maksas.

Atsauksmi 1. Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums.

2. Negatīvās atsauksmes vai zemu DSR nav atrisināt visas pamata problēmas.Ja jums ir problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, pirmkārt, un dod mums iespēju pamatoti labot.Mēs cenšamies sniegt atbildi ASAP, un mēs vienmēr esam gatavi darba lietas.

3. Daži nekontrolējama faktori, objekts var būt bojāts transportēšanas laikā.Ja jūs saņemat par bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums, pirmkārt, mēs izskatīsim un aizstāt, ja jums ir kādi citi jautājumi, lūdzu, rakstiet mums.Mēs atbildēsim 1 darba dienas laikā vai mazāk.Lūdzu, norādiet jūsu pasūtījuma numuru visas komunikācijas.

Jūsu pozitīvs novērtējums būtu lielākais pamudinājums, lai mums labāk un labāk!

Piegāde

1. Mēs kuģis savu pasūtījumu 1-2 darba dienu laikā pēc apmaksas saņemšanas.

2. Bezmaksas piegāde pozīcija (- s) būs nosūtīti pa Pastu Ķīnas tikai.Mēs piedāvājam izsekošanas Nē.bezmaksas piegāde objektus.Ķīna Pēc piegādes laiks 15-30 dienas, un starptautiskās kuģniecības bija sarežģītāka, un, pateicoties abu valstu muitas, tranzīta stacijas utt.,tas var aizņemt ilgāku laiku nekā plānots.

3. Ja jūs vēlētos, lai saņemtu savu pasūtījumu, īsākā laikā, jūs varat izvēlēties, DHL, piegādes maksa ir samaksājis pircējiem:

DHL parasti aizņem 3-15 darba dienas atkarīga no valsts piegādāts.

Maksājumu&Nodoklis

1. Mūsu sarakstā, cenā ir iekļauta preču vērtība, iepakojuma izmaksas, un izvedmuitas nodokļi, ne tostarp starptautiskie importa nodevām.Ievedmuitas nodokļi, kas ir pircēja atbildība.

2. Visus strīdus, kas izriet no ievedmuitas nodokļi, kas tiks iesniegts Alixpress par risinājumu.

Sazinieties ar mums

Mūsu biroja darba laiks ir :

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Rudo Wlosa

nunca recibí el producto!!.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Materiāla Sastāvs - Poliestera
  • Biksītes Tips - G-String
  • Apdare - Dobi Ārā
  • Materiāls - Neilona, Spandex, Poliestera
  • Modelis Tips - Cietie
  • Modeļa Numurs - WG47
  • Vienuma Tips - Biksītes
  • Pieaugums Tips - mazstāvu
  • Seksuāli Divdomīgs - No
  • Dzimums - Sievietes
  • Neķītrs Attēlu - No