GPU PCIe 8 Pin Sieviešu Dual 2 X 8 Pin(6+2) Vīrietis PCI Express Strāvas Adapteris Pītā Y-Sadalītājs pagarinātāja Kabelis,20cm

Regulārā cena €22.69 €15.65
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: pcie 8 kabelis, hdmi 8 pin wifi, lentes 24pin, loka šaušana kabeļu sadalītājs, zaļo 24 pin, windows 10 pci express, matu pagarināšana klipu viena pc, komplekts pcie 30, syk barošanas kabelis, pci express m2 modulis

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Datoru Un Biroja

Sku:v14475

Produkta Informācija

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Risinājums Ērts risinājums, lai pievienojot papildu diviem PCI Express ostas uz jūsu esošo strāvas padeve

8 Pin GPU sieviešu to 8 Pin PCIe vīriešu adaptera kabelis nodrošina ērtu risinājumu, kas piegādā video grafikas kartes jaudu ar 8 pin savienotājs GPU kartēm, kas prasa vairāk jaudas,

Sieviete beigām, lai izveidotu savienojumu ar strāvas savienotājs barošanas un divas vīriešu beidzas plug video grafikas kartes

Savietojamība: Savietojams ar Corsair RM/RMX/RMi/HX/HXi/AX/AXi/SF/TX/TX-M/CS/CS-M/CX/CX-M sērija,par Greatwall BTX-650SD/750SD/1000SD/EPS 1250DA/1560DA, lai Puma CMX400W/450W/CX series/GX800W/GX600W/GX1050W,lai Antec Neo Eco 400M/650M/550M,Tt smart SE530/SE730,lai in win toughpower xt platinum 1275W/775W,par cooler master 500M/700M XSP sērijas, lai cooler master 700w mod x stream-pro;(PIEZĪME: nedrīkst strādāt ar AX1200.).

Saderīgs ar 6-pin & 8-pin grafiskās kartes no populāriem ražotājiem no ASUS,par ASRock,par Radeon,AMD,par Safīrs,par EVGA un Gigabyte.

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Materiāls: Alvotas vara stieples

Iepakojuma Saturs:

8 x ATX CPU 8 Pin vīriešu Dual PCIe 2x 8 Pin (6+2) vīrietis kabelis

/

10 x ATX CPU 8 Pin vīriešu Dual PCIe 2x 8 Pin (6+2) vīrietis kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Visitdurbe.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Visitdurbe.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Veids - Kabeļa Adapteris
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija - Nav