Pet Smart GPS Tracker Mini Anti-Zaudēja Ūdensizturīgs atrašanās vietas Marķieri Par Pet Suns, Kaķis, Bērni, Auto, Seifu Atslēgu Apkakles Piederumi

Regulārā cena €1.10 €0.63
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: fertel gps tracker, carara auto gps, suņu kopšana stilu krekli, ūdensizturīgs infinity kaklarotas, vjoycar gps tracker kaķis, krāsas jorkšīras terjers, riekstu mini m1, kkmoon gps tracker suns, m60 auto gps, radošā suņu aksesuāri

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Suņu Apģērbi & Apavi

Sku:v127071

Produkta Informācija

Apraksts:

Dizaina Šis Produkts Var Samazinātu Iespējamību Zaudēt Aizsargājošu Uzmavu.Jūs Varat Patvaļīgi Atbilst Aizsardzības Pārklājums Uz Jūsu Mīļākie Pet Collars, Ja Izmērs Ir Tiesības.Savā Ikdienas Dzīvē, Kad Jūs Veikt Jūsu Pet, Lai Iet Iepirkties, Play Pludmalē, Kalnu Tūrisma, Ceļojumu, Utt.

Jūs Dont Ir Jāuztraucas Par Iespēju Zaudēt Savu Mīluli Vairs.Protams, Jūs Varat Arī Vieta Bērnu Schoolbags Vai Vecāku soma, Ja Lieluma Soma, Siksna Ir Labi.

Savā Ikdienas Dzīvē, Kad Jūs Veikt Jūsu Pet, Lai Iet Iepirkties, Play Pludmalē, Kalnu Tūrisma, Ceļojumu, Utt., Jūs Dont Ir Jāuztraucas Par Iespēju Zaudēt Savu Mīluli Vairs.Tajā Pašā Laikā Aizsardzības Piedurknes Ar meklētāju, jūs Varat Arī Nodot Somas Vecākus Ar Demenci, Lai Izvairītos no Nejaušas nozaudēšanas vecāka Gadagājuma cilvēku.

Specifikācija:

Materiāls: Silikona

Izmērs: Piemērots gredzenus, kuru diametrs ir no 0,8 collas un 1inch.

Paziņojums:

1. Mērījuma objekts, kas atrodas uz galda, var izraisīt nelielu starpību.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu, ja fotografēšanas.

Paldies par sapratni!

Komplektā Ietilpst:

1 x Silikona Gadījumā (AirTag nav iekļauta.)

Paldies par jūsu uzmanību, Mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips - kaklarota
  • Veids - Suņi
  • Materiāls - Citi
  • Iestatīt Tipu - No