Universālā Sadales Trīsi Turētājs Cam Zobs Saimniecības Rīku Sadales Instruments, ford, GM, Honda Mazda, Nissan, Toyota, Volvo

Regulārā cena €38.18 €26.73
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: clampy tālruņa turētājs, chevy sadales, ford laiks rīku mini, instrumentu turētājs tuosen, volvo kapitālā remonta instrumenti, , oem honda darbarīki, undefined bikses, gaismas trīsi kuloni, rīks ducati trīsi, sadales honda ls

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v125452

Produkta Informācija

Universālā Sadales Trīsi Turētājs Cam Zobs Saimniecības Rīku Sadales Instruments, ford, GM, Honda Mazda, Nissan, Toyota, Volvo

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

[ Multi Pieteikumus ] Sadales Saimniecības Līdzeklis der visiem modeļiem ar sprocket caurumi lielāki par 12 mm (1/2 collu) & caurumu atšķiršanas no 19mm uz 190mm (3/4-7.5 collas).Savietojams , Chrysler, Dodge, Ford, GM, Honda, Mazda, Nissan, Rover, Toyota, Volvo, u.c.

[ Universāls Instruments ] Liels sadales zobrata rīks laika jostas izmaiņas, cam, blīvējumu nomaiņa, cam zvejas rīku izņemšanas, un sadales skriemeļi, uzstādīšana.Darbojas arī uz jēlnaftas iesmidzināšanas sūkņa vai ūdens sūknis.

[ Regulējams Dizaina ] Pielāgot kājas, lai precīzi turiet trīsi un pārtraukt to no vērpšanas, bet pievelkot / atskrūvējot vaļīgāk skrūvi.Turiet sadales stacionāro laikā noņemšana / uzstādīšana uz zobrata saglabājot skrūves un uzgriežņi.

[ Kravas ] Izgatavota no premium un izturīga tērauda.Paredzēti, lai stingri turiet sadales zobrati nepieciešamajā pozīcijā bez lieces.Iesakām profesionāliem mehāniķiem!

Garš rokturis ar neslīdošu rokturis nodrošina pietiekamu ietekmes un ļauj jums, lai viegli turēt trīsi, kad pievilkšanas vai atslābtu saglabājot skrūves.Ne vairāk bloķēšanas skrūvi autovadītāji, izmantojot zobratus, lai noturētu sadales zobrati vai sadales zobratu vietā.

Pielietojums: Der , Chrysler, Dodge, Ford, GM, Honda, Mazda, Nissan, Toyota, Volvo un citi.

Materiāls:metāla

krāsa:Sudraba

Iepakojuma saturs:

1 x Sadales Instruments

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Visitdurbe.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Visitdurbe.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)