IsFriday® Hyper Viegli Nav-Izlaist Acu Zīmulis Atkārtoti Silikona Acu Zīmulis Rokasgrāmata Instrumentus, Gēla Acu Zīmulis Zīmuļu Komplekts Dropshipping

Regulārā cena €6.88 €4.54
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: Zemeņu Govs, lv maku, mākslīgo matu banānu klipu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v124658

Produkta Informācija

Ne pārāk labi padodas zīmēšana acu zīmulis, lai grims iesācēju ?Jūs varat viegli kule acis ar normālu acu zīmulis ?

Mūsu IsFriday® Hyper Viegli Nav-Izlaist acu zīmulis ir dievišķā artefakts par zīmēšanas iekšējo acu zīmulis , kas ļauj jums izmantot pilnu wrap acu zīmulis, spārnu un stingrā līnija, acu zīmulis ar nelielu piepūli .Palīdz ikvienam, lai uzlabotu viņu profesionālās mākslas prasmes: √ Īpaši izliekta, precizitāte padoms aplikators √ Viegli turiet rokturi √ Iebūvēts pirkstu atpūtas un noapaļota mala √ Ūdensnecaurlaidīgs & Transfer izturīgs

Specifikācijas Produkta Svars:70G Iepakojuma Saturs:IsFriday® acu zīmulis Aplikatoru × 1 + acu zīmulis Krēms × 1 Krāsu:Melns, Brūns

Galvenās Iezīmes ✅ Drošu Un Precīzu Izliektas Aplikators

Precīzu tip, kas ir izliekta, mīksta un elastīga, lai atbilstu dabas formu acs palīdzēs jums izdarīt augšējā, iekšējā, apakšējā un pilnu wrap acu zīmulis .

✅ Premium acu zīmulis krēms ir ilgstoša, bagāts un piesātināts, ūdensizturīgs un nodošanas-pierādījums un nav viegli noplēst.Arī acu zīmulis ir pieejams brūnā un melnā.

✅ Ergonomisks Dizains

Slīd gar skropstu līniju ar nr. vilkšana, vilkšana, vai tugging.Iebūvēts pirkstu atpūtas un noapaļotām malām, lai stabilizētu un guide .Easy grip roktura stabilizē puses , padarot pat steidzās acu zīmulis brīze.

✅ Piemērota Iesācēju Un Ekspertu

Ideāls iesācējiem, gan pieredzējušiem.Izstrādāta, lai sasniegtu plašu acu liftinga metodes , tostarp klasisko, atēna, acu zīmulis, pastiprina acu zīmulis un citi.

Piezīme Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts attēlā.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Materiāls - Augu Šķiedras
  • Dropshopping - Atbalsts
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)