30ml Auto Krāsas Remonts Vasks Aģents 3D Anti-Scratch Šķidrums, Pulēšana Hidrofobās Krāsas Aprūpes Pārklājums Auto Plastmasas Atjaunotājs

Regulārā cena €3.88 €2.75
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: saplāksnis hidrofobās, ochestitel auto plastmasas, vasks keramika auto, remonts ādas aerosols krāsas, powowa auto plastmasas, vasks ar augstu efektivitāti auto, atjaunojamo auto plastmasas, t hidrofobās, dziļas krāsas pildspalvu remonts, remonts plastmasas, ādas automašīnas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v119239

Produkta Informācija

Apraksts:

1. Lotus leaf ūdens plūdi, pret piesārņojumu un viegli tīrīt: netīrumi un citi traipi ir viegli ievērot, krāsu, virsmu, padarot krāsas virsmas netīrs.Pēc tam, kad laka, tas ir lotus leaf efektu un uzlabo pašattīrīšanās un hydrophobicity no krāsas virsmas.

2. Uzlabot cietība un samazinātu skrambas: smilšu erozija izraisa dažādas skrambas uz krāsas virsmas.Pēc pārklājumu, aizsargājošu slāni, kas ir izveidota, lai samazinātu vai izvairītos no skrāpējumiem, kas rodas no ārējiem spēkiem un samazinātu pakāpi kaitējumu krāsas.

3. Augsta temperatūras izturība, nav apdegums zīmes: Saules iedarbības un ultravioletā starojuma radīs auto krāsas, lai oksidētu un izbalināt.Pēc tam, izmantojot šo pārklājums, vasku, tas var efektīvi pretoties krāsas, krāsu un skābekļa, ko izraisa augsta temperatūra un padarīt auto krāsu gaišāku.

4. Veido pārklājuma slānis, spilgti, kā jauns: tā Kā auto tiek izmantots, dažādu vielu gaisā lēni reaģē ar automašīnas krāsu var izraisīt automašīnas krāsu, padarot krāsas virsmas lēni vājš, un veido pārklājuma slānis pēc pārklājumu atjaunot auto krāsu, lai rūpnīcas statuss.

5. Piemērots automašīnām jebkuru krāsu-tas auto scratch remonta komplektu nav uzņemt krāsas.Tā var strādāt ar transportlīdzekļiem jebkuru krāsu, bet, lūdzu, pārliecinieties, ka nav electroplated kristāla vai krāsas aizsardzību filmu.

Specifikācijas:

Tilpums: 30ml

Izmērs:8.3*3.3 cm

Svars:45G

Materiāls: Virsmas

Paketē Iekļauts:

1*Vaska Pārklājums

1*sūklis

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Īpašas Pazīmes - -
  • Postenis Apjoms - 30ml
  • Postenis Svars - -
  • Modeļa Numurs - Auto Krāsas Remonts Vasks Aģents
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija - CCC