Ziemassvētku Rotājums Mājās, Durvju Santa Sniegavīrs Vainags Koku Ziemassvētku Dāvanu, Koka Rotājumu Kulons Navidad Natale 2021

Regulārā cena €0.36 €0.24
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: santa claus mūzikas saksofons, cavali mājas dekoru, sk dāvanas, tukšu koka sānslīdi kaklasaite, vainags bez kontroles, lumos led gaismas, sirēna ziemassvētku vainags, anowmen ziemassvētku eglīte, bikses ziemassvētku nams, ziemassvētku rotājumi taisni

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Ziemassvētku

Sku:v118296

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、Ideāls Izmērs: izmērs mūsu koka durvju karājas kulons ir aptuveni 19*14.5*1cm/7.6*5.8*0.4 un tā siksna ir apmēram 10cm/4in.

2、Augstas kvalitātes: koka apdare ir izgatavoti no augstas kvalitātes dabīgā koka materiāla, kas ir precīzi izgriezt bez asumiem vai mikroshēmu.

3、Piemērots: Tas ir ļoti piemērots dekorēšanai koki, koordinē Ziemassvētku zeķes, koku svārki, galda plāksnes, galda virsmas, kamīni, un mājas apdares elementus vai kā unikālas dāvanas.

4、Pievienot Vizuālo Intereses: tradicionālās Ziemassvētku, modes kuloni ir svētku veids, kā pievienot vizuālo interesi, sezonas ainas un spilgtas krāsas rotājumi pilns ar vitalitāti, Ziemassvētku laikā.

5、Krāsaina un Priecīga: Rotā Ziemassvētku koks ar šo kompakto rotājumi, lai radītu krāsainus un jautrus svētkus.Bērni dzied un palaist ap Ziemassvētku eglītes, kas gaida, lai atvērtu klāt, izteiktu mājas sajūtu, mīlestību un komfortu jūsu mīļajiem.

Specifikācija:

Iepakojuma izmērs: aptuveni 20*15.5*1cm/8*6.2*0.4 jo

Materiāls: koka materiāls

Iepakojuma Saraksts:

1*Ziemassvētku Koka Durvju Karājas Kulons

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Atbalsts - Drop shipping/Wholsale
  • Materiāls - Koka Materiāls
  • Iestatīt Tipu - NO
  • IEPAKOJUMS - Nē, Dāvanu Kastē