2gab 12V 16 LED Auto Kārta Dual-Krāsu aizmugurējos lukturus, Aizmugurējā Miglas lukturi Stop Bremzes Darbojas Atpakaļgaitas Lampas Kravas automašīna, Piekabe Kravas automašīna

Regulārā cena €21.25 €11.48
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: w2w auto lukturi, zīme led, la led gaismas, tumši auto gaismas, 4led auto gaismas, 582 auto gaismas, dārza apgaismojums, intensite griestu lampas, vasaras dienas gaismas lukturi, ysi led gaismas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v11822

Produkta Informācija

2gab 12V 16 LED Auto Kārta Dual-Krāsu aizmugurējos lukturus, Aizmugurējā Miglas lukturi Stop Bremzes Darbojas Atpakaļgaitas Lampas Kravas automašīnas Piekabi Kravas Specifikācija:

Nosaukums: Kravas Automašīnu Taillight Signāllukturis

LED krāsa: sarkana-dzeltena, sarkana-balta

Spriegums: 12v

Skaits gaismas: 16 (6 dzeltenas un 10 sarkanā krāsā)

Materiāls: ABS un gumijas

Diametrs: 10cm/3.93 collas

Biezums: apmēram 3cm/1.18 gadā

Iezīmes: ūdensizturīgs un triecienizturīgs.Spilgts apgaismojums ar izturīgu funkcijas.Ļoti piemērota, lai aizvietotu veco LED aizmugurējie lukturi vai stāvgaismas lukturi.

Iepakojuma Saraksts:

Divu Krāsu Aizmugurējos Lukturus,*2 (Viens Pāris)

Piezīme:

Atšķirību dēļ apgaismojuma un ekrāna uzstādījumus, krāsu produkts var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nelielas izmēru atšķirības.

Maksājumu metodes:

· Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

· Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar Visitdurbe.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

· Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai Visitdurbe.lv.

· Kompensācija, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums:

· Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

· Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

· Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.

· Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes:

· Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

· Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Jauda - 12V
  • Spriegums - 12V
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija - ce
  • Vienuma Tips - Astes Gaismas Asambleja
  • Materiāla Tips - ABS un Gumijas
  • Postenis Svars - 400g
  • Postenis Diametrs - 0.0inch
  • Modeļa Nosaukums - aizmugurējos lukturus