1/3Pcs M14 Leņķa Slīpmašīna Vītnes Iekšējo, Ārējo Malu, Rieksts Komplekts Riekstu Varas Nomaiņa Instruments Bosch

Regulārā cena €12.71 €8.01
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: milwaukee jaunas, borščs gaļas mašīnā, vielmaifas trumu 12v komplekts, atbalsta vielmaifas trumu, leņķa slīpmašīna reikel, leņķa slīpmašīna riekstu spriedzi, aeg ridgid led, rc helikopteri brushless, tārps makita, vielmaifas trumu 96v akumulators

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v105790

Produkta Informācija

Funkcijas:

(1) Izsmalcinātu meistarība: apakšā ir naudas matēta tekstūra, lai palielinātu berzi, un riekstu varētu stingri fiksēt slīpripas un tas nav viegli paslīdēt.

(2) Lielisks materiāls: šī fiksācijas uzgrieznis leņķa slīpmašīna ir augstas izturības sakausējuma materiāla, augstas izturības darbs nav deformēties, var izturēt moments 40N un ātrgaitas 12000rpm, kvalitāte ir garantēta un to kalpošanas laiks ir ilgs.

(3) Plašu lietojumu: fiksācijas uzgrieznis ir piemērots visās leņķa slīpmašīnām ar M14 interfeisu tirgū, DeWalt, Bosch, vielmaifas trumu, Hilti, un, protams, visās leņķa slīpmašīnām, kas nav minēti, piemēram, dimanta griezējdiski, slīpēšanas diski, kausa veida slīpēšanas diski, dimanta plātņu un citu veidu slīpripas.

Piezīme:

Ja griezes moments ir pārāk daudz, lai to noņemtu, jums var rindā caurumu ar parasto 2 dakšas uzgriežņu atslēgu, lai noņemtu to.Pirms lietošanas, pārbaudiet uzgriezni, defekti un bojājumi, lai izvairītos no drošības negadījumiem.

Specifikācijas:

*Ātra izmantot bez instrumentiem

*Vītne Modelis: M14

*Materiāls: 45#Tērauda

*Diametrs: 46-50 mm

*Augstums: 13mm

*Top pašbloķējoši Spiediena Plāksnes Biezums: 13mm

Iepakojuma Saturs:

1pc / 3pcs Flanča Uzgrieznis noteikti Instrumenti,

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Yuliya Dmitrieva

Viņš atgriezās, lai pusi veids.

Hati Khaled

Riekstu izskatās normāli. Man nav laidis tas tikai nāca. Tutje iesniegts strīds, kā modelis tika nosūtīts uz nepareizu vienu. Es meklēju speciāli melnu ar gatavu caurumu, un nosūtīja ar rokturi. Pārdevējs reaģē nekavējoties apstiprināts par summu, man jautāja par strīda. Nav sūdzību. Godīgs pārdevējs un atsaucīgi. Es gribu, lai melns. Jo tur ir vēl 2 bulgārijas..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Apgriezieni Bez Slodzes - Nav
  • Nominālā Ieejas Jauda - Nav
  • svars - None
  • Modeļa Numurs - Flanča Uzgrieznis Komplekts
  • DIY Piederumi - ELEKTRISKĀ
  • Nominālo Spriegumu - Nav
  • Sertifikācija - CE, Nav
  • Biežums - Nav
  • izmēri - Nav