Auto Radošu Vidi, Gaisa Atsvaidzinātājs Ventilācijas Aromterapijas Difuzoru ar Nerūsējošā Tērauda Ventilācijas Klipu Pieciem Smaržas Smarža, Zelta Stieņi

Regulārā cena €9.40 €5.64
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: auto smaržas mi, auto aire atsvaidzinātājs, edfy auto gaisa atsvaidzinātājs, fienne auto gaisa atsvaidzinātājs, pudele nazis karti sirds, q automašīnas smaržas, bērnu pudele siltāks mājas, auto, auto vīriešu smaržas, žirafe automašīnas smaržas, deivids smaržas smaržas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Interjera Piederumi

Sku:v103793

Produkta Informācija

ALOPEE Pack 2 - Portable Multi-Function Auto Radošas Vides Gaisa Atsvaidzinātājs Ventilācijas Aromterapijas Difuzoru ar Nerūsējošā Tērauda Ventilācijas Clip - Piecas Dažādas Smaržas Smaržu Bāri (Zelts)

SEPCIFICATIONS:

Tips: Auto Gaisa Kondicionēšanas Smaržas

Materiāls: Aviācijas alumīnija sakausējuma

Smaržas Ilgstošu Laiks: 1 mēneši / smaržas bārs

Izmērs:83mm*13mm(3.26"*0.51")

FUNKCIJAS:

Nav toksisks un bez ķīmiskām un ne vairāk mākslīgiem aromātiem raksturīgs automašīnas atsvaidzinātāji.

Attīra gaisu salonā, saglabāt svaiga gaisa, samazināt kaitīgo gāzu izplūde no gaisa.Ne tikai izmantot automašīnas, bet arī vannas istaba, guļamistaba, pet mājas un vairāk situāciju

Izgatavots no augstas kvalitātes aviācijas alumīnija sakausējuma, spēcīgs un izturīgs, tā ir izstrādāta tā, lai pēdējos gadus izmantošanu.

Unikālo regulēšanas mehānisms, varat pagriezt smaržas ierīci, lai kontrolētu gaistamība likmi; Tā atklāj visvairāk, kad rādītājs ir vidējā mēroga

Viegli uzstādīt un lietot, nav baterijas nepieciešams, modes dizains, maza izmēra, universāls piemērots lielākajai daļai auto gaisa vent, bez instrumentu nepieciešamības.

Komplektā ietilpst 1 gab aromātu stick.Pēc ēteriskā eļļa ir palicis, jūs varat darīt, pēc tam smaržu spilventiņu ar savu, vienkārši pievienojiet spilventiņus savā labā, ēteriskās eļļas.

SILTS PIEZĪMES:

Saglabāt aroma pad prom no sēdvietas vai citi priekšmeti; Glabā to prom no bērniem.

Neveriet vaļā automašīnas Atsvaidzinātāji stick un novietojiet to vēsā vietā, Ja jums nav izmantot.

Iepakojuma Saturs:

2×Automašīnu Gaisa Kondicionieri, Smaržas ar Klipu

10×Cietās Smaržas Stick(5 bāri dažādu smaržu aromāts)

Mēs tikai pieņemam maksājumus caur Alipay.

Maksājumu jāpabeidz 20 dienu laikā.

Lūdzam atstāt ziņas par jūsu īpašo pieprasījumu e.g Krāsu vai Lielumu.) pasūtījuma piezīmēm iedaļā, kad jūs placethe kārtībā.

Visi vienumi tiks nosūtīti 2~3 darba dienu (izņemot sestdienas, svētdienas & Brīvdienās) pēc tam, kad jūsu maksājums ir saņemts un notīrītas.

Visas preces tiks nosūtītas uz jūsu pasūtījums adresi , tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, lai sniegtu mums ar pareizu, precīzu, detalizētu piegādes adrese.

Muitas nodoklis ir pienākums un atbildība pilsonis savā valstī, lai pircējs būtu atbildīga par nodokļu un muitas nodokli, kas radušās.

Lielākā daļa no priekšmetiem tiks nosūtīti pa Visitdurbe.lv Standarta Piegāde .

Visus posteņus, kas tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Andwe nodrošināt 1 Gadu Garantija .Nopirkt ar pārliecību!

Ja vienums ir defected, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, jūs varat e-pastu mums preces apmaiņu vai kompensāciju, lūdzu, līgums mums un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.

Nē piekrītot atgriezties elektronisko sastāvdaļu.

Pilnu kompensāciju, saņemot sākotnējais vienums.Paziņojums: Atgriešanās kuģniecības izmaksas apmaksā pircējs .

Mēs saglabāt lielisku pakalpojumu standartus un censties 100% klientu apmierinātību! 5 zvaigznes Pozitīvu feedbackis ļoti svarīgi, lai mums ,tādēļ, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, Neitrāla vai Negatīva atsauksmes vai atvērt gadījumā , tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Ja jums patīk mūsu produktu, Lūdzu, atstājiet 5 zvaigznēm atsauksmes par mums kā sekot.Gaismas līdz 5 zvaigznēm uz visiem posteņiem: Precizitāte, produkta apraksts, Komunikāciju ar pārdevēju, piegādes laiku .Rakstīt Pozitīvu Pārskatīšanu un Augšupielādēt Bildes ir ļoti appreicate arī.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

John Danvers

Labs un ērts garšas. Smakas ir maz ķīmijas, bet diezgan patīkama un nav uzbāzīgs. Sūtījumu un piegādi ātri, pārdevējs uzticams. Ir nepieciešams atzīmēt, ļoti rūpīgu un labs iepakojums-viss nāca neskarts..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Vienuma Tips - gaisa atsvaidzinātājs
  • Postenis Svars - 0.05kg
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)