Oriģinālās Smart Skatīties Akumulatora GB-S10-353235-0100 SONY GB-S10 SmartWatch 3 SW3 SWR50 3SAS S10 420mAh nomaiņa batteria

Regulārā cena €15.72 €11.01
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: pirkt sony skatīties 3, sony swr50 sw3 siksna, sony smartwatch sw3 jostas, huawei skatīties 3 pro glas, gadījumā, ja sony g 12 3, gqlax s10 akumulators, sānslīdi kaklasaite nomaināms, akumulatora r12d gbt18287 2000, nolīst sony skatīties 3, 3 swr50 skatīties

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mobilo Telefonu Detaļas

Sku:v96127

Produkta Informācija

Krievijas Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu: Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums kārtībā sakarā ar jauno politiku krievijas muitas, citādi jūs, iespējams, netiks saņemt pakete beidzot .Mums nav atbildīgs par neizdevušos piegādi, ko izraisa to, ka klientam nav pietiekami daudz informācijas, veicot pasūtījumu.

Šis veikals visas baterijas atbalsta vairumtirdzniecības daudzums

Lūdzu, sazinieties ar vairumtirdzniecības cenas, izdevīgi tiks piedāvāta lielāko pasūtījumu Ļoti labas kvalitātes un lielu daudzumu noliktavā tagad.

Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms.

Mēs to atrisinātu arī jums.Lūdzu, neatveriet strīdu pagadās, citādi jums būs jāreģistrē kā sliktu kredītu ar mums, Visitdurbe.lv, un arī Ķīnas Pārdevējiem Līgā.Un ir bloķēts.

Šis produkts tiek nodrošināts, ka tas ir iegādājies no Xiaomi mobilo tālruņu ražotāji piederumi pārdošanas kanālus , absolūti 100% genuineoriginal .

Zīmols : Sony

Produkta īpašības : 100% Oriģināls Patiesu

Akumulatora Modelis :GB-S10

Akumulatora kapacitāte :420mAh

Tips: Li-ion

Savietojams:Par SONY SMARTWATCH 3

Akumulatoru Izcelsmes Valsts : Ķīna, Kas ir gabalā? 1* akumulatora Pievienot Grozā Un Sekot Mūsu Veikalā Bauda Prioritāti Piegādi!

Sūtījumu

Mēs nosūtīsim jūsu pakete 2~3 dienas ar sekošanas numuru.

Jūs varat pārbaudīt iepakojuma statusu uz šādu URL:

Ja izsekošanas informācija liecina, ka sūtījums ir sasniedzis vietējā pasta nodaļā, kamēr jums nav iegūt to.Lūdzu, sazinieties ar pasta dienestu, un pateikt viņiem savu sūtījuma numuru.

Svarīgi:

1 100% reālu jaudu un Jaunākās akumulatoru.Jauni Litija Jonu akumulatori ir PILNĪBĀ UZLĀDĒTS, un PILNĪBĀ IZLĀDĒJIES 2 līdz 3 reizes, pirms to PILNĪBĀ KONDICIONIERI.

2 Piedāvā 2 gadu kvalitātes garantija !Nest atbildību par zaudējumiem un bojājumiem, transportēšanas laikā!Garantija pārbaudīta stingri pa vienam pirms piegādi!Ja jūs neesat apmierināts neatstāj negatīvas atsauksmes, atriebjoties par bojātu preci vai kaut kas jums nebija gaidījis.Pls sazinieties ar mums !!Klientu apmierinātība ir mūsu prioritāte.

3 W holesale pārdevējs ir laipni gaidīti.Ja jūs, lai sajauc modeļus , Pls sazinieties ar mums priekšā.Cena būs lietderīgāk!

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Fira1994

Did not get izšķērdēta time☹& Middot;.

John Crowley

ккумулятор labas kvalitātes. pēc uzstādīšanas akumulatora uzlādes līmenis ir 50%, piekrauts līdz 100%. pulkstenis darbojas un ir kā lādiņš tur.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Ar - Izsekošanas numuru
  • Akumulatora Kapacitāte - 420mAh
  • Kvalitātes Sertifikāciju - ce
  • Modeļa Numurs - GB-S10
  • Zīmola Nosaukums - jiansu
  • Saderīgu Zīmols - Sony
  • Oriģināla, vai Ne - oriģināls
  • Akumulatora Kapacitāte(mAh) - 0-1300mAh
  • Montāža - Batterij/Backup/Bateria/Batterie
  • Ražošanas datums - 2020/2021 Gads