DC-DC 5.A USB Digital LED Disku Lithum Akumulatora Lādētājs Modulis CC/CV Solis uz Leju, Buks Barošanas Sprieguma Pārveidotājs Pašreizējā Testa

Regulārā cena €3.33 €2.90
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: buck pārveidotāja integrālo, verabil dc strāvas padeve, 220v dc strāvas padeve 3 v, boost pārveidotāja pielāgošana, gadījumā, buks dc 3580, programmējams dc barošanas avoti, soma cv, barošanas ātri ierīces, sprieguma regulators dc stabiliz, izolēts dc dc pārveidotājs

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Elektriskās Iekārtas Un Piederumi

Sku:v90306

Produkta Informācija

1.Kad sākat šī izstrādājuma lietošanu, moduļa ieejas un izejas jābūt izolētam no zemes.

2.USB izejas spriegums atbilst modulis, nav fiksēta 5V izejas.Kad uzlāde digitālo iekārtu, pārliecinieties, vai USB izejas spriegums ir 5V.

3.Daži klienti ziņojums:"moduli nevar regulēt izejas spriegums ir vienmēr vienāda ar ieejas spriegums."Ja rodas šāda problēma, lūdzu, griešanā no"spriegums potenciometra"10 apļus vai vairāk, tad izmantot moduli var regulēt izejas spriegumu.Jo rūpnīcas noklusējuma izejas spriegums ir apmēram 20V.

Specifikācijas

1.Ieejas sprieguma diapazons:5-36VDC

2.Izejas sprieguma diapazons:1.25-32VDC regulēšana

3.Izejas strāva: 0-5A

4.Izejas jauda: 75W

5.Augsta efektivitāte līdz pat 96%

6.Iebūvēts siltuma atslēgšanas funkcija

7.Uzcelta pašreizējā ierobežotu funkciju

8.Uzcelta izejas īss aizsardzības funkcija

9.Ievadi reversās polaritātes aizsardzība: None (nav) (ja nepieciešams, augsts tekošā diode virknē ar ieejas).

10.L x W x H =68.2 x 38.8 x 15mm

11.Svars: 39g

Pieteikums

1.Izmantot kā solis uz leju moduļi ar pārstrāvas aizsardzību

Lietošana:

(1) Noregulēt labo pogu, tāpēc, ka"NO"LED apgaismota, Digitālais skaitītājs rāda, vērtību, izejas spriegums ,pielāgot"spriegums potenciometra"tāpēc, ka izejas spriegums sasniedz vērtību, ko vēlaties.

(2) Noregulēt labo pogu, lai Digitālā skaitītājs rāda, vērtību, izejas strāva;Stieples shorted izvades termināli, pēc tam pielāgot"pašreizējā potenciometra"tāpēc, ka izejas strāva sasniedz iepriekš noteiktu pārstrāvas aizsardzības vērtību. (Piemēram, Digitālais mērītājs parāda pašreizējo vērtību 4A, tad jūs varat izmantot moduli, lai ar maksimālo strāvu 4.A)

(3) Savienots ar slodzi.

2.Izmantot kā akumulatoru lādētājs

Lietošana:

(1) pārliecinieties, ka jums ir nepieciešams, lai uzlādētu akumulatoru, peldēt spriegums un uzlādes strāva; (ja litija parametriem, 3,7 V/2200mAh, tad peldēt spriegums ir 4.2 V, maksimālā lādēšanas strāvas 1C, ie 2200mA)

(2)Saskaņā ar bezslodzes apstākļos, pielāgot"Spriegums potenciometra"tāpēc, ka izejas spriegums sasniedz peldēt spriegums; (ja 3,7 V uzlādējams litija akumulatora izejas spriegums var pielāgot, lai 4,2 V)

(3)Noregulēt labo pogu, lai Digitālā skaitītājs rāda, vērtību, izejas strāva;Stieples shorted izvades termināli, pēc tam pielāgot"pašreizējā potenciometra"tāpēc, ka izejas strāva sasniedz iepriekš noteiktu Lādēšanas strāvas vērtību.

(4)Maksu, savukārt spuldzes pašreizējā rūpnīcas noklusējuma ir 0,1 reizes uzlādes strāvu; (Akumulatora lādēšanas laikā strāva tiek pakāpeniski samazināta, ja maksa pašreizējo iestatījumu 1A, pēc tam, kad uzlādes strāva ir mazāk nekā 0,1 A, zils apgaismojums izslēgts, zaļā gaisma, kas nozīmē, ka akumulators ir fullycharged)

(5)pievienots akumulatora uzlādes.

(1,2,3,4 pasākumus, kā Produkcija tiek izkrauts, nepievienojiet akumulatoru)

3.Izmantot kā REZULTĀTĀ pastāvīgu strāvas vadītāja modulis

Lietošana:

(1)Noregulējiet"spriegums potenciometra"tāpēc, ka izejas spriegums sasniedz vērtību, ko vēlaties.

(2)Noregulēt labo pogu, lai Digitālā skaitītājs rāda, vērtību, izejas strāva;Stieples shorted izvades termināli, pēc tam pielāgot"pašreizējā potenciometra"tāpēc, ka izejas strāva sasniedz iepriekš noteiktu LED darba strāva.

(3)Pievienojiet LED, darbs.

(1,2 pasākumus, kā Produkcija tiek izkrauts, nepievienojiet LED)

Voltmetrs un ammeter kalibrēšanas metode:

Modulis ar manuālās kalibrācijas funkcija var labot displejs precizitāti sprieguma un strāvas, ja jūs domājat, ka pašreizējā sprieguma un strāvas precizitāte neatbilst prasībām, nav veikt šādas darbības.

(1) Izejas spriegums kalibrēšanas soļiem

1. solis, noregulējiet pareizo pogu, lai"NO"LED apgaismota, Digitālais skaitītājs rāda, vērtību, izejas spriegums; Nospiediet labo pogu vairāk kā 2 sekundes, izdošana, Digitālā skaitītāja un"ĀRĀ"LED mirgo sinhronizāciju, lai jūs atvērtu izejas spriegums kalibrēšanas režīmā.

2. solis, nospiediet labo pogu (normālā ātrumā), tad sprieguma vērtība ir saskaitot vienības; Nospiediet kreiso pogu, mīnus vienības; Jo uz vienību, kas ir mazāk nekā 0,1 V, minimālā sprieguma displejs ar 0.1 V, tāpēc jums ir nepieciešams, lai nepārtraukti nospiediet 1-5 reizes, lai redzētu voltmetrs mainīt 0.1 V, cik reizes voltmetrs mainīt 0.1 V, nospiežot taustiņu, atkarībā no pašreizējā ekrāna spriegums, jo lielāks spriegums, jo mazāk numuru, nospiediet.

3. solis, nospiediet labo pogu vairāk kā 2 sekundes, atlaidiet, lai izietu no izejas spriegums kalibrēšanas režīmā.Visi parametri, kas noteikti, lai automātiski izslēdzās, lai saglabātu.

(2) Ieejas spriegums kalibrēšanas soļiem

1. solis, noregulējiet pareizo pogu, tāpēc, ka""LED apgaismota, Digitālais skaitītājs rāda, vērtību ieejas spriegums; nospiediet labo pogu vairāk kā 2 sekundes, izdošana, Digitālā skaitītāja un"JO"LED mirgo sinhronizāciju, lai jūs ievadiet ieejas spriegums kalibrēšanas režīmā.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Olga 09 92

Ātra piegāde. Strādā lieliski.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - diymore
  • Izmantošana - Pls pārbaudīt apraksts
  • Modeļa Numurs - 5A
  • Posms - Viena Fāze
  • Norēķinu Veids - DC