HFES Āra aptverošais stiprinājums Rullī 25M Uzglabāšanas Spole Vadu Paplašinājums Kārtīgs Rāmis Roll Up Stends Par Karavāna Jahtu RV Kabeļa Uzglabāšanai

Regulārā cena €27.08 €18.69
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: soma sieviešu kārtīgs, biškopis tērauda stieples, tukša iphone kastes iphone 8, bff tērauda stieples, kabeļu mewtwo bite, lentes refleriba zvejas, tērauda trose smago zvejas, 100 pagarinātāju spole, turētāja statīvs populārs, tērauda stieple, volvo

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Ciparu Kabeļi

Sku:v90277

Produkta Informācija

[Piemērojamība]Šis aptverošais stiprinājums spole ļauj 25m/82.0 pēdu vadu satīt storaging(nav iekļauts kabelis).ideāls piekabes, motorhomes, campervans, laivas, jahtas, utt.ar kabeļiem.

[Ērti]uzglabāšanas spoli var saglabāt kabeļi, tīrīgs, kārtīgs, bez tangles, un viegli noņemt.Var viegli velciet un atbrīvot virvi no vairākiem virzieniem; atbrīvotu vairāk vietas darbam, padarot uzglabāšanas viegli; izvairīties no sapinušies vadi vai kāds klupšanas.

[Augstas kvalitātes materiāliem]aptverošais stiprinājums Spole ir izturīga polipropilēna struktūra un ir izgatavoti no augstas kvalitātes PP materiāla, izturīgs un izturīgs, ar sešstūra rāmja konstrukcija, viegli novietot un viegli veikt.

[Ērti]centrālā roktura dizains ļauj kabeli, lai brūces ātri un viegli, kas nodrošina ātrāku vadu paplašināšanu un ērtāk lietot.

Projekta Veids: Kabeļu Ruļļa Organizēšana

Pielietojums: Piemērots kabeļa pagarinājums uzglabāšana Jahtu, Laivu, RV, Karavānu, Kemperu, Camper, utt.

Krāsa:melna

Materiāls:PP

Izmērs:35x9.5cm

Uzglabāšanas jauda ir aptuveni 25 metri

Iepakojuma Saturs:

1 x aptverošais stiprinājums Spole

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)