Krūts Ziedlapiņas Lifts Dzelksnis Segtu Neredzams Krūšturis Sievietēm Atkārtoti Silikona Krūšu Uzlīmes, Lifts Bezšuvju Krūšturis, Ūdensdroša Krūšu Uzlīmes

Regulārā cena €2.71 €1.76
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: neredzams krūšturis krūšu, neredzams krūšturis plusise, austiņu neredzams ūdensizturīgs, diy neredzams krūšturis, neredzams krūšturis inflācija, neredzams silikona krūšturis, soma siksniņa, ūdensizturīgs neredzams, pusaudžu neredzams krūšturis, neredzams krūšturis briche priekšā, krūšturis neredzams silikona ūdens

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Sieviešu Intimates

Sku:v85786

Produkta Informācija

Funkcijas:

Ar unikālu ādas draudzīgu dizainu, šis Krūšturis Lentes paceļ jūsu krūtis virs 30 ° un sniegt jums pietiekami daudz šķelšanās.

Piemērots katram krūšu izmērs, tā arī atbalsta jūsu krūtis stingri un ļauj jums rock visās backless apģērbs ērti.

Ārkārtas ūdensizturīgu līmi padara pārliecināts, ka jums nav jāuztraucas par to krišanu.

Ādas draudzīgu Dizainu

Ērti valkāt

Ultra Lift-up Efektu

Neredzams zem apģērba

Ūdensizturīgs

Atbilst visiem Tērpiem

Komplekts Ietver:

1pair Neredzams Krūšturis Lentes

Pls piezīme:

1.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

2.Mēs nosūtīsim vienumus 1-4 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

3. Ja yo u vēlaties izvēlēties express shipping to, Pls sazinieties ar mums, lai mainītu piegādes maksa. (Piemēram, EMS, DHL, fedex, TNT, SF) Atgriezties&Kompensācijas 1.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem. 2. Preces pircējam saņemto nav, kā aprakstīts, un atgriež pieņemts vai saglabātu posteni, un vienoties ar pārdevēju par kompensācijas summu.

Par Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, kā arī 5 zvaigžņu ordeņa detalizētu vērtējumu.Kad jūs mums rāda screenshot atsauksmes, mēs piedāvājam jums papildus atlaidi 5% savu nākamo pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms nākamā maksājuma.

2. Ja jūs dalīties ar mūsu produkts saites uz saviem sociālo tīklu vietnē vai Facebook, jūs saņemsiet papildus 10% atlaidi jūsu nākamajam parakstīšanās uz mūsu produktiem.lūdzu, sazinieties ar mums pirms nākamā maksājuma.

3.Ja jūs neesat apmierināti ar darījumu, lūdzam kontaktēties ar MUMS, pirms jūs iesniedzat savu novērtējumu.Mēs uzskatām, ka visu var atrisināt, izmantojot komunikācijas.

Izvēlaties mūs, Mēs nosūtīt ātrākais ātrums, kas Jums būs saņemt sūtījumu ātrāk.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - B424
  • Intimates Piederumi Tips - Krūts Ziedlapiņas
  • Seksuāli Divdomīgs - No
  • Krāsu Stils - dabīga krāsa
  • Dzimums - Sievietes
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips - Intimates Piederumi
  • Neķītrs Attēlu - No
  • Materiāls - Silikona