20sheets 3D Uzlīmes Bērniem un Bērni 500+ Elsojošs Šķirne Pack Scrapbooking Bullet Vēstnesis, Tostarp Dzīvnieku Bez Vairākiem Izlases

Regulārā cena €2.45 €1.98
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: lode vēstnesis mēneša uzlīme, 4d uzlīmes scrapbooking, izlases mazās uzlīmes, poniju mīkstās uzlīmes, mazās uzlīmes sporta zāle, lode vēstnesis korejas uzlīmes, punk uzlīmes sievietēm, mīkstās uzlīmes savvaļas dzīvnieku, pūks mīkstās uzlīmes, 3 d mīkstās uzlīmes

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Klasiskās Rotaļlietas

Sku:v84912

Produkta Informācija

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

1.VĒRTĪBA PACIŅU UZLĪMES BĒRNIEM-Katra pakotnē ir 20 lapas, kopā vairāk kā 500 gabali, uzlīmes, lai padara, lai laiks jaunrades jautri!Piemēram, burtus, ciparus, sirdis, sacīkšu, tauriņi, dziļi jūras dzīvi, dzīvniekiem, zivīm, dinozauri.Gandrīz visas funkcijas, bērniem patīk.

2.VIEGLI MIZAS UN STICK: Self-adhesive jauki uzlīmes ir viegli mizu no lapas, un bez maksas izņemt no gludām virsmām, neatstājot nekādas pēdas.Visi no tiem ir iespiests uz putu dizains fantastisks 3D teksturētu izskatu!

3.MĀCĪBU ASISTENTS BĒRNIEM: uzlīmes bērniem ir labs palīgs, lai motivētu patīk mācīties un Svinēt panākumus ar šo adorable jautri dot uzlīmes, lai padarītu katram bērnam justies kā zvaigzne, un pateikt viņiem, ko viņi darīja labi.

4.PLAŠA LIETOŠANA: uzlīmes bērniem ir pilnīgi attiecas uz jebkuru priekšmetu, kas jums patīk, bet ne ķermeņa kontakts!Noved jūsu bērniem nebeidzamu jautrību un attīstīt praktiskās spējas un iztēli.

5.KLIENTU SERVISS: Labākā Dāvana, Kad jūs pērkat uzlīmes uz mūsu veikalā, jūs saņemsiet 24 stundu e-pasta kontaktu pakalpojums, ja produkti ir kādas problēmas.

Specifikācija:

Izmērs: skatīt izmēra attēlu

Krāsa: skatīt uz bildes

Materiāls:pvc

Pārdošanas Veids : Mazumtirdzniecība, Wholesal,Piliens Kuģniecība

Daudzums: 1set(20sheets)

Piezīme:

1.Sakarā ar ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus,pls sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni.

2. Ja jums ir liels daudzums (tikai nepieciešams vairāk nekā 50 asv dolāru), lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es jums došu, kas PĀRSTEIDZA CENU(lielāku daudzumu, jo zemāku cenu), paldies!

Izmērs Manuāla Mērīšana, tur var būt no 0 līdz 2 cm kļūdas, kas pieder pie normāla parādība.

Un sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Paldies par jūsu atbalstu, lai Miletuo māti un bērnu Veikalā

Komplektā ietilpst: (Bez mazumtirdzniecības iepakojumā)

1 iestatiet 3D Uzlīmes

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

MINIEJANA

Producto igual a como se muestra en la imágen.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Garantijas laiks - Nav
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Augstums - 0
  • garums - 0
  • svars - as shown
  • Sertifikācija - Nav
  • Funkcijas - kā parādīts attēlā
  • Modeļa Numurs - 3D Uzlīmes
  • Platums - 0
  • Ieteikt Vecums - 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • diametrs - 0