1 Komplekts Mini Koka Aušanas iekārtas Komplekts, DIY Daudzfunkcionāls Austs Gobelēns astēm, Stelles par DIY Handcraft Piederumi

Regulārā cena €4.04 €3.44
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: apaļā stelles šalle, stelles šūšanas piederumu, instrumenti, mavic oglekļa rāmja, garās zeķes, aušana, , lēcas aušana, lielas stelles adīšanas, lavandas virtuves rīki, sgujad šūšanas mašīna, apaļā knitt stelles segu, penset šūšanas mašīna

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Adatu Daiļamatniecība

Sku:v78639

Produkta Informācija

1 Komplekts DIY Handcraft Jostas Koka Aušanas iekārtas Komplekts Mini Gobelēns Adīšanas

OOTDTY

Funkcijas: Piemērots Vairumam: Šis universāls, stelles ir viegli izveidot gobelēni uz galda, grīdas vai laps.Pieaugušajiem un bērniem vecumā no 6 un vecāki var atrast baudījumu no šīs stelles un tekstilizstrādājumu amatniecība.

Bērnu Izglītības Rotaļlieta: Tas var arī attīstīt bērnu rokās-par un koordinācijas spējas un interesi par amatniecību.Tā arī atbalsta mātes un bērna darbību, uzlabotu vecāku-bērnu attiecības.

Praktiskas dāvanas: Tas var būt jauka izvēle jums sagatavot dāvanas saviem bērniem vai draugu, adīšanas iesācējiem un adīšanas entuziasti, kas palīdzēs viņiem daudz laikā, aušana, vai adīšanai.

Plaša pieteikumi: Kā jauka piederumi adīšanai amatniecība, jūs varat pieteikties tos roku aušanas DIY amatniecība, piemēram, šalli, elastīgās lentes, kurpes un gobelēns, amatniecība, u.c.

Izturīgs, lai izmantotu: Izgatavots no kvalitātes dabīgā koka, tas ir droši lietot un gluda virsma padara to ērti turēt bez skrāpējumiem jūsu rokās, kas kalpo jums uz ilgu laiku.

Specifikācija: Neto Svars: 17g

Materiāls: Koks

Izmērs: Kā attēlā

Paketē Iekļauts: 1 Komplekts Mini Koka Aušanas Iekārtas Komplekts

piezīme: Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Veids - Instrumentu Komplekti
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Iestatīt Tipu - Jā
  • Izmantošana - Adīšanas
  • Materiāls - Koka
  • Veids, Vairumtirdzniecība - NO