1PC Elektrisko LED vilciņš Mirgo Gaismas Gudrs Futbola Skaitļi Modelis Granātmetējs, kas Spīd Naktī Rotējošo Mazulis Dāvanu Rotaļlietas Izlases

Regulārā cena €1.39 €1.38
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: paceļot vilciņš, statuetes futbols bērniem, vilciņš spriggan, vilciņš rotaļlietu stāsts, vuslat vilciņš, psg soccerwe attēls, vērpšanas krāsains rotaļlieta, 3 top katly, galda spēles futbols bērniem, alvas vērpšanai topi

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Klasiskās Rotaļlietas

Sku:v73163

Produkta Informācija

1PC Elektrisko LED vilciņš Mirgo Gaismas Gudrs Futbola Skaitļi Modelis Granātmetējs, kas Spīd Naktī Rotējošo Mazulis Dāvanu Rotaļlietas Izlases

Aizzīmju Punktiem:

1、LED Grozāms: Vintage grozāmos rotaļlietas ar iespaidīgu deformē ražot iespaidīgs LED efekts.Ņemt to ārā naktī, lai skatīties episkā gaismas šovs.

2、Ikvienam: Šī vērpšanai futbola top rotaļlieta ir viss: no pilna krāsains krāsas.Katru vilciņš ir ultra-portatīvo.Viena apkārt un ir jautri visu laiku.Krāsa klasifikācija var atšķirties.

3、Bez Kaitinošas Skaņas: bērniem ir jautri.Tas ir viegli nokļūt spin rīcības.Vienkārši nospiediet pirkstu, atbrīvošanu un skatīties rotējošas LED rotaļlieta.Ideāls, lai veicinātu pozitīvas jautri.

4、Augstas Kvalitātes Materiāliem: Mūsu futbola vērpšanai rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, kas nav viegli bojāts un ir ļoti izturīgs.

5、Atdzist Puses Dāvanu: Šie krāsains spinners ir lieliska dāvana, papildināt gandrīz jebkuru tēmu.Tās var viegli ievietot visvairāk naudas sodu somas un var pat tikt izmantots kā uzkrītošā piederums, lai atdzīvināt jebkuru pusi.

Apraksts:

Šajā futbola flash mūzikas top ir grozāms un ražot iespaidīgs LED efekts.Un tas ir piemērots visiem, un katram vilciņš ir ultra-portatīvo.Nav tāpat kā citas rotaļlietas, tas viens nebūs kaitinošas skaņas.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla un tas ir izturīgs.Tā ir forša dāvana.

Specifikācija:

Nosaukums: Futbola Flash Mūzikas Top

Iepakojums: Displeja Lodziņš

Izmērs: 13*8CM/5.12*3.15 GADĀ

Iepakojuma saraksts:

Futbols Flash Mūzikas Top

Piezīme:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Funkcijas - Mirgo
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Dzimums - Unisex
  • Sertifikācija - CE
  • Atbalsts - Dropshipping/Vairumtirdzniecība
  • Modeļa Numurs - Vērpšanas Futbols
  • Ieteikt Vecums - 7-12y, 4-6y, 12+y