M19 Vienu Lietojiet Vienkāršu Darījumu Cenu, Velosipēdu Uzgriežņu Atslēgas Galvas Atvērtu Galu, Rumbas Uzgriežņu Atslēgu Remonts ToolBike Piederumi

Regulārā cena €103.04
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: lil zāģi piederumi, darījumus bikini, digitālā sprūdrata uzgriežņu atslēga, augstas klases sievietes set, makita piederumi bl1016, bicycl gultnis, mūsdienīgi rīki, hyderabad juvelierizstrādājumu komplekts, sporta krekls kaulēties, laoa atveriet uzgriežņu atslēgu komplekts

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v7116

Produkta Informācija

Pēcpārdošanas pakalpojumu:

1. Tur varētu būt mazliet krāsu deformāciju cēloņi ir dažādi, datora izšķirtspēju.

2. Tur varētu būt neliela kļūda, jo rokas mērījumu.

Piegāde:

1. Tā ir garantēta, lai kuģis preces no 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas.Sūtījumi tiks atlikta laikā un svētku dienās.

2. Preces tiks nosūtītas pa pastu Ķīnas, HK post, EMS, DHL, "FedEx", kas, pēc jūsu izvēles un piegādes adresi, kad pasūtījumus.

3. Ja jums nav saņemt labā pēc 45 dienām, sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4. Mums nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas, importa nodevas, nodokļi vai citi muitas maksājumi.lūdzu, ņemiet vērā, pirms pasūtījuma veikšanas.

Garantijas laiks:

1. Visām precēm ir 3 mēnešu garantija.Ja jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai atbilstības aprakstu, mēs varam pārliecinieties, ka jūsu jautājumi tiks atrisināti.

2. Nepareizi pārdotajām precēm, lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc saņemšanas.Mēs organizēt citu piegādes vai kompensācijas atbilstoši.

3. Par bojātiem vai bojātu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums pa koplietošanas fotogrāfijas un video.Mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

4. Ja ir kādas domstarpības, uzņēmums patur tiesības pieņemt galīgo lēmumu.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - SKTWELVE
  • DIY Piederumi - ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs - 1.5/2.0/2.3mm
  • Veids - Uzgriežņu atslēgas
  • Pieteikums - Velosipēdu Labošanas Instrumentu Komplekts