Tactical Sling Cilpa KeyMod Modulaire Alumīnija Sakausējuma Ātri Atbrīvot QD Linga 360° Rotācija Mount Linga Sprādzes Medību Piederumi

Regulārā cena €6.99 €4.89
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: linga grozāmos ligzda, keymod vāciņu, ligzda qd, purpura cilpas mount, dzelzceļu sistēmas keymod, statīva keymod, tālrunis 6 grip meitenes, mlok qd adapter, qd stila izvadiem, qd akumulators

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v67309

Produkta Informācija

Tactical Sling Cilpa KeyMod Modulis Alumīnija Sakausējuma Ātri Atbrīvot QD Linga 360° Rotācija Mount Linga Sprādzes Medību Piederumi

Iezīmes: Izgatavots no aviācijas alumīnija, kas izturīgs pret koroziju, anodēta ārstēšana.

Pievienot KeyMod sistēmu.

Zema profila sliežu montāžas adapteris palielina mobilitāti un samazina "šķērslis" faktors.

Projekts ietver linga mount un QD linga grozāmos, kā parādīts attēlā.

Ātra demontāža darbību tikai nepieciešams, lai nospiediet taustiņu a, lai skrūves un no montāžas vietas.

360° brīvu rotāciju.

specifikācija:

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Krāsa: Melna

Izmērs: 54*20*32mm

Svars: 49g

Iepakojuma Saturs: Ātri atbrīvot linga rotācija * 1

Dārgie draugi,

Pateicoties ļoti daudz, lai izvēlēties no mūsu veikala.Mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai nodrošinātu augstu qualityproducts un pakalpojumu!

PIEGĀDE

1. Vispirms, lūdzu pārbaudiet saņēmēja adrese un pārliecinieties, adresi un pasta Indeksu, ir pareiza (nevar mainīt adresi pēc tam, kad zemes gabals ir nosūtīti).

2. Pēc pilnas maksājumu noskaidroti, produkti tiks izvesti robežās 2-5 darba dienas.Tiklīdz jūsu produktiem, kurus transportē, jūs varat uzdot mums piedāvāt jums izsekošanas numuru.

3. Pēc iepakojuma izsūtīt,to nevar kontrolēt ar mums,tas ir ļoti atkarīga no starptautiskās kuģniecības ,mēs patiesi ceram, ka jūs varat saprast un pacietīgi gaidīt .Aizņemta sezona, slikti laika apstākļi var radīt aizkavēšanos.

4.Saņemot preci, lūdzam pārbaudiet to nekavējoties, lai pārliecinātos, ka tas atbilst apraksts sarakstā.Ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums un mēs centīsimies mūsu labāko palīdzētu jums!

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1. Ja jūsu pirkums ir sabojāti kuģniecības progresu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs galā ar šo problēmu, cik drīz vien iespējams.

2. Kāda iemesla dēļ, ja jūs vienkārši vēlaties, lai atgrieztos produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums ar 7 dienu laikā pēc jūsu pieteikuma saņemšanas.Uzglabāt produkta sākotnējā stāvoklī un maksāt kuģniecības izmaksas par sevi, mēs par pilnu kompensāciju pēc tam, kad saņemt atpakaļ preci.

3. Atgriešanās informāciju, ieskaitot kuģniecības izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu pasūtījuma ID ir nepieciešams.

ATSAUKSMES

1. Ja jūs esat apmierināti, lūdzu, nevilcinieties, lai dotu mums 5 zvaigžņu vai pozitīvas atsauksmes.Mūsu panākumi ir atkarīgi no jūsu vēlmēm.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas attiecībā uz saviem darījumu pirms iesniegšanas jebkādu negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas.

Paldies par jūsu sapratni.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Sarahmuhl

Ātri kuģi..

Kvn Viktor

100%.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Medības preces - Tactical Sling Gredzeni
  • Materiāls - alumīnija sakausējuma
  • Krāsa - melns
  • svars - 49g
  • Modeļa Numurs - Tactical Sling Cilpa
  • Medību piederumi - Linga Grozāmos
  • Izmērs - 54*20*32mm
  • Sistēma - Keymod
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)