2GAB Spēle Kontrolieris Turētājs pie Sienas piestiprinātās Austiņas Stāvēt Pakaramais Kosmosa Taupīšanas Gamepad Turētājs Sienas Stiprinājums PS4 PS5 Xbox Slēdzis

Regulārā cena €19.82 €9.91
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: tālrunis ps5, horizontālā ps4 piederumi, kontroles ps5, psp sony jostas, playstation ps5 kontrolieris, xboxes x kontrolieris, vīrieši gamepad, spēle xbox ane, sacīkšu spēle kontrolieris, otrādi ps4 kontrolieris

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Video Spēles

Sku:v65899

Produkta Informācija

2GAB Spēle Kontrolieris Turētājs pie Sienas piestiprinātās Austiņas Stāvēt Pakaramais Kosmosa Taupīšanas Gamepad Turētājs Sienas Stiprinājums PS4 PS5 Xbox Slēdzis

Funkcijas:

1. Profesionālās Turētājs: kontrolieris stāvēt tur kontrolieri pilnīgi centrēts un sabalansēts, lai saglabātu kontrolieris pasargāts no skrāpējumiem un nometot.Kontrolieris stāvēt nodrošina mājas kontrolleri, kad tu esi ne spēlē.To var arī izmantot, lai pakārt visus versijas austiņas .

2. Premium Akrila: kontrolieris statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes caurspīdīga akrila materiālu, gaismas un modes (lūdzu, noplēst aizsargājošu plēvi uz virsmas pirms lietošanas, tā, ka tur būs labāk parādītu efekts).

3. Montāžas Metode: Pirmkārt, urbt caurumu sienā, un pēc tam noteikt kontrolieris statīvs ar skrūvēm, kas mums sniedz.Šī metode ir stabilāka, nekā jebkurš montāžas metodi.

4. Telpas Taupīšanas: kontrolieris stends ir kompakts un telpas taupīšanas, kas var pilnīgi displeju un atmiņas kontrolleris, ietaupot darbvirsmas vietu.

5. Pareizi Izmērs: izmērs kontrolieris stends ir par 116*80*60 mm/4.57*3.15*2.36 jo (kā parādīts attēlā), un tā svars ir apmēram 85.g.

Specifikācijas:

Nosaukums: Sienas Stiprinājums Spēle Kontrolieris

Materiāls: akrils

Krāsa: caurspīdīga

Izmērs: apmēram 116*80*60 mm/4.57*3.15*2.36 jo (kā parādīts attēlā)

Svars: ap 85.g

Iepakojuma Saraksts:

2*Akrila Sienas Stiprinājums

2*Plastmasas Izplešanās Caurule

2*Skrūvju

4*abpusējs lentes

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - FARAJIAJ
  • Saderīgs Marku/Modeli - playstation 5
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)