Titāna pārklājumu kobalts-ar ātrgriezējtērauda A-tipa urbja centrēšanas urbis Spirāli flauta nerūsējošā tērauda centrēšanas urbis

Regulārā cena €11.72 €7.86
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: bišu konuss, ruko kobalta drill bits, urbšanas rush, mini stendā urbt malaizija, adapteris ierobežot regulēšana urbšanas, praktiski kobalta urbis, porcelāna urbju urbšana, undefined bikses, nagu urbt cz, metāla nagu urbi

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Roku & Elektroinstrumentus Piederumi

Sku:v6195

Produkta Informācija

Laipni lūgti mūsu veikalā:

Daudzas preces mūsu noliktavā vēl nav plauktos, bet mums visiem ir noliktavā.Ja jūs nevarat atrast to, kas jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums.Klienti ir laipni aicināti atnākt, lai iegādātos Mēs esam ļoti laimīgs, lai kalpotu jums!

Produktu Ieviešanu:

Tips: Urbis Centrs

Materiāls: Ātrgriezējtērauda

Grādi: 60

1. Centrā un smērēšanās treniņi ir tradicionāli izmanto, lai padarītu konusveida caurumu, virpu, centrs, lai padarītu sākumpunkts standarta vērpjot urbi, kas paredzēts, lai novērstu vērpjot urbi no kājām.

2. Izmanto, lai ražotu centrs ir sastāvdaļas, kas darba vai gabalos, kuru nepieciešams kapu starp centriem.

Paketē Iekļauts :

1pc/5gab/10pcs

1set ietver:

A1.0 1gb

A1.5 1gb

A2.0 1gb

A2.5 1gb

A3.0 1gb

A3.5 1gb

A4.0 1gb

A5.0 1gb

Pēcpārdošanas paziņojumu:

Visus produktus mēs pārdodam, ir pavisam jauni, un visi produkti ir testēti pirms to izlaišanas.Ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta, lūdzu, rakstiet mums pirmo reizi.Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.Ja jūs neesat apmierināti ar produktu pēc tam, kad, saņemot preci, lūdzu, rakstiet mums 3 dienu laikā.Visas preces ir tiesības atgriezt 30 dienu laikā no tā saņemšanas dienas.Pircējs ir atbildīgs par atgriešanos uz jebkuru preci, kas nav bojāts.Mēs vērtību ticamību un pirkt un pārdot tiešsaistē, lai mēs saprastu vērtību uzticību.Ja jūs neesat apmierināts ar pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jūsu apmierinātības problēma.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 3 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Flydovefly79

Kopumā produkts ir Ok, tāpat kā tās cena, bet ir daži jautājumi, kas vīlušies mani, proti: tur ir apdegumi uz malām un asināšana nav sadalīts punktu. .

Walter Bobo Jones51

Ieradās ātri, būs urbt labi..

Dimasik Turok

recebido conforme esperado.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - KOYSOOT
  • Materiāls - Ātrgaitas Tērauda
  • Modeļa Numurs - Centrs Urbis
  • Sertifikācija - Nav
  • Veids - Centrs Urbis
  • DIY Piederumi - Metālapstrāde
  • Izmantošana - Metāla Urbšana
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • garums - 34mm gabals-65mm