Spēle Ādu Sony Play Station, Playstation PS 5 PS5 Kontrolieris Gadījumā, Silikona Apvalks Kontroles Spēļu Piederumi Portatīvo Gamepad

Regulārā cena €10.19 €4.99
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: sejas playstation 5, gt ps4 ādas, ps5 sudraba ādu, tālrunis ps5, 5 pin spēle, rotaļlietas ps5, klp playstation 5, nintend slēdzis kimetsu, playstation 5 uzlīmes, akumulators sony playstation ps4

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Video Spēles

Sku:v53670

Produkta Informācija

Mēs atbalstām kritums piegāde!

Funkcijas:

Īpaši Izstrādāta Ādas PS5 Kontrolieris Satvēriens -- 2 pāri melns/ balts ar slapju ceļu ādām, kas ir īpaši paredzēti, lai ietilptu tieši virs Playstation 5 Kontrolieri, tas var aizsargāt savu mīļoto PlayStation 5 PS5 Bezvadu Kontrolieris.

Anti-scratch & Putekļu necaurlaidīgs -- Aizsargātu jūsu PS5 kontrolieris, no skrāpējumiem, sviedri, pirkstu nospiedumus, bojājumus un ikdienas lietojumu, spēlējot spēles.

Confortable un Anti-slip Dizaina -- Ar PS5 kontrolieris silikona rokturis ādu ievērojami uzlabo saķeri sajūta un kontroles laikā spēle, novērš slīdēšanas, ne vairāk rūpes par nosvīdis rokās.

Ideāls Fit Ps5 Kontrolieris -- Tas PS5 kontrolieris grip āda ir mīksta un viegla, to ir viegli uzstādīt un noņemt.Precīzu griezumu un der PS5 kontrolieris perfekti, nevarētu ietekmēt jebkuru funkciju.

Ar USB: nē

Krāsa: melna/ balta

Materiāls: Silikona

Iepakojuma Saturs:

1 Pāris * Spēļu Kontrolieri Silikona Gadījumā

2 * Taustiņš Caps

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - AyeBeau
  • Saderīgs Marku/Modeli - playstation 5
  • Modeļa Numurs - OIVO Sony Play Station, Playstation PS 5 PS5 Kontrolieris Gadījumā Ādas
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)