100 Krāsas, Otas, Pildspalvas Marķieri Uzstādīt Dual Padomus, Smalku Zīmējumu Pieaugušo Krāsojamās Grāmatas Ieskicējot Plānotājs Skolas Piederumi Bērnu Dāvanas

Regulārā cena €17.37 €8.68
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: mi mākslas piederumi, otu, pildspalvu, bre, refil gēla pildspalvas, copic marķierus krāsas marķieri, galda organizācijas komplekti, andstal otas, pildspalvas, undefined bikses, marķieri is, krāsu zīmuli set6, pūķiem pieaugušajiem fornite

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rakstīt & Korekcijas Piederumi

Sku:v3900

Produkta Informācija

Piezīme:

Krāsas pildspalvu, bārs ir melns un balts, dažādi iepakojuma būs dažādās krāsās.Ja jūs neesat pārliecināti par krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums.

ZSCM veltīta pildspalvas 20 gadus!

ZSCM ploteriem pildspalvas ir speciāli izstrādāta, lai mākslinieki, dizaineri, krāsošana fani, studenti, bērni, kad bauda vairāk iespējas mākslas projektiem.

Mēs rūpējamies par jūsu veselību, un ka ir iemesls, kāpēc mēs izmantot ne-toksiskas, skābi nesaturoša tinte mūsu ploteriem pildspalvas.

Mākslas speciālistiem būs īpaši patīk daudzpusība un izturību mūsu krāsainas pildspalvas.

Tiem, ploteriem pildspalvas iedvesmos radīšanas potenciāls, lai saglabātu vēlmi brīvu plūsmu.Ķeburs, Skiču Rotaļlieta visas savas idejas uz papīra vai citiem kuģiem pozīcija ar ZSCM dual uzgaļiem.

FELXIBLE DUBULTĀ PADOMS OTAS, PILDSPALVAS

🌈 100 KRĀŠŅS KRĀSAS, IZTURĪGA UN ILGI kalpojoša - Aizmirst meklēšana caur mākslu, piegādes mēģina atrast perfektu otu, pildspalvu, kas jūsu mākslas darbi.Šis komplekts dual otu, pildspalvu mākslas atzīmes ir pēriens 100 unikāls un dinamiskas krāsas izvēles iespēju.Liels pieaugušo krāsojamās grāmatas, zīmēšana, krāsošana, ieskicējot, doodling un tikai par kaut ko citu.

Produkta Informācija

🎨 12-160 KRĀŠŅS KRĀSAS, IZTURĪGA UN ILGI kalpojoša - Aizmirst meklēšana caur mākslu, piegādes mēģina atrast perfektu otu, pildspalvu, kas jūsu mākslas darbi.Šis komplekts dual otu, pildspalvu mākslas atzīmes ir pēriens 12-160 unikālu un dinamisku krāsu iespējas, lai izvēlētos no.Liels pieaugušo krāsojamās grāmatas, zīmēšana, krāsošana, ieskicējot, doodling un tikai par kaut ko citu.

🎨 ĀTRI žūstoša Ūdens bāzes krāsu tintes, bez smaržas, nav noplūdes, nav toksisks, un skābēm.krāsas var būt izkliedēti un sajauc ar ūdeni.nav nepieciešams raizēties par to, traipi un pūtītes

🎨 UNIVERSĀLS, MARĶIERI, UZTURĒTIES JAUKU UN SAKĀRTOS Lielu bērniem, Pieaugušo krāsojamās grāmatas, skices, zīmēt, krāsu, doodle, rakstīt un radoši jautrā un kvalificēti veidā.Saglabāt savu marķieri, pildspalvas organizēta iekļauti Audekls maiss, konteiners!

IDEĀLS CUSTOMSIZE&IDEJA DĀVANU

Liels daudzsološiem māksliniekiem grāmatu, krāsošana un detaļu marķējums.Personalizētu jūsu skolā mācās, biroja laiku, lielais notikums viesi zīmes un atpūtas laiku, ar dinamiskas krāsas un sens mākslas.

Pārsteidzošu Dāvanu Dzimšanas dienas, Gradācijas, Halloween, Ziemassvētkiem, Pateicības diena, vai kāds, kurš mīl, zīmēšana, gleznošana, ieskicējot, rakstīšana, journaling, suka uzraksti, kaligrāfija pildspalvu, dizaina, manga, tēlotājas mākslas, crafting, doodling, akvarelis, glezna, ilustrācijas, ložu vēstnesis, plānotājs, kalendārs, karšu pieņemšanas, štancēšanas, scrapbooking

12 Krāsas

24 Krāsas

60 Krāsas

100 Krāsas

120 Krāsas

132 Krāsas

160 Krāsas

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 3 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Stevedaly8

Viss, kas pilnībā atbilst aprakstam. Permā piegādāts nedēļas laikā. Es paņēmu kurjeru uz mājām..

Lopoli 123

Es nopirku to uz ceturtdienu un sestdienu Man jau bija mājās.

Zzzokaaa

Es vēl neesmu saņēmusi. nejauši nospiest nepareizo pogu, no saņēmis. Es joprojām ceru, ka es ceru, ka sveicieni Mirjam Adang.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs - stmsb01
  • Veids - Mākslas Atzīmes
  • zīmogs - No
  • Zīmola Nosaukums - ZSCM
  • iepakojums - Kopa
  • Pakete Daudzums - 100
  • Krāsu Daudzums - 100
  • Izdzēšami Vai Ne - No