500Pcs Vilnis Remonta Skavas Karstā Skavotājs, Plastmasas Remonts Viļņu Skavām, Buferi Virsbūves Remonts 0,6 mm & 0.8 mm V/M Viļņu Skavām

Regulārā cena €13.64 €6.82
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: knaibles 2uul, adruino vietas metinātājs, skavas vīriešiem, brūna skavotājs, lodāmurs stacijas, stapeless bezmaksas skavotājs, undefined bikses, aa šuves, savienotājs metināšanas iekārta, desoldering metāla stieple

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v3746

Produkta Informācija

Specifikācija:

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Krāsa: sudraba

Tips: 0.8 mm V formu, 0,6 mm M formā, 0.8 mm, apaļš forma, 0.8 mm taisna forma

Diametrs: 0.6 mm/0.8 mm

Daudzums: 500pcs

【Premium Materiāls] aicina Šos āķus ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, ar augstu cietību, oksidēšanās izturība un izturība pret koroziju.

【Vairākus Stilus] aicina V formu, skavas ir piemērots iekšpusē stūros; M skavas forma ir piemērota ārējiem stūriem; apaļa forma skavas ir piemērots plaisas ar lieliem pagriezieniem; taisnas formas skavas ir piemērots tievas, taisnas plaisas.

【Viegli lietojams] aicina Ideāls primārās metināšanas operatoru.Štāpeļšķiedrām šuves uz plastmasas ātri un viegli.Spēcīgu triecienu, un vērpjot pēc remonta.

【Iepakojuma Saturs] aicina paketē ietilpst 500pcs skavas ar 4 dažādu formu, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, piemēram, plastmasas metināšana un auto bufera remonts.

【Plašu Piemērošanu] aicina Metināšanas nagu plaši izmanto, lai bufera remonts, vadības paneli, lampas turētājs, plastmasas gredzenu, radiatoru, spoileris, rokturi, lukturi, plastmasas spārni, automobiļu un motociklu plastmasas ierīci, utt.

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Iepakojuma saraksts :

500* Metināšanas Nagu

Auto Bufera Remonts,Metināšanas Karstu Naglu,304 Nerūsējošā Tērauda,Vairāki Stili,no 0,6 mm / 0.8 mm

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Sertifikācija - Nav
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls - Nerūsējošā tērauda