1gb Gaisa Kondicionieri, Kondicionēšanas Caurules Expander Aptīšanas Rīku Urbis Cauruļu Liesmojošs 1/4" 3/8" 1/2" 5/8" 3/4"

Regulārā cena €3.76 €2.82
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: šķiro urbis, bushcraft paracord, koso rīks, urbšanas rush, retro caurules, varas instrumentu komplekts, tūrisma virtuves rīki, mūsdienīgi rīki, tārps makita, instrumentu kaste jakemy

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v27933

Produkta Informācija

Multifunkcionālā vara caurule sadedzināšanas līdzeklis ražo caurule izplešanās un uzliesmojuma efektu, izmantojot berzes!

Caurule izplešanās spēkā: vara caurules abos galos ir tieši saistīti.

Uzliesmojuma ietekme: nav noplūdes bell muti savienojumu.

Galvenās Iezīmes

Multi Izmēra

1/4",3/8",1/2",5/8",3/4",7/8", 6 dažādu izmēru uz jūsu izvēli, lai atbilstu jūsu vajadzībām.Piemērojamie modeļi: elektriskās rokas urbjmašīnas, litija elektrisko urbi, stenda urbi.

Materiāls

Izgatavoti no Oglekļa tērauda .Tā ir liela un vienota cietība un nodilumizturība, un augstu elastības robeža, jūsu labs palīgs darbam un dzīvei.

Precizitāte

Ar signālraķetes vienmēr ir tāda paša izmēra un iederēsies perfekti ; Ar swages klāt ideāls dziļumā un cieši pieguļošas, kas padarīs cietlodēšanai vieglāk, mazina nogurumu, stresu, vairāk nekā sakabes jomā.

Ideāls Kalšanas Dziļums

Pilnu kalšanas instrumenti padara to viegli, lai paplašinātu HVAC caurules , kalumi plug būs lielas valūtas dziļums perfektu fit.

Funkciju Un Viegli Uzstādīt

Kad gaisa kondicionieris, uzstādīts, paplašināt vara caurule, veikt divas savstarpējās vara caurules. (Jāuzstāda rokas elektrisko urbi).Ideāli piemērots uzstādītāji, tas nav svarīgi, ja jums mācās vai ir jau to dara.

Specifikācijas

Produkta Svars

59G

Iepakojuma Saturs

Daudzfunkciju Vara Caurules Lāpas Rīks X 1

Materiāls

Oglekļa tērauda

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Elgato169

LIELISKI!!.

Skvor6627

oK.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Veids - Citi
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • DIY Piederumi - Santehnikas
  • Iepakojums - Citi
  • Zīmola Nosaukums - isfriday
  • Pieteikums - Citi