HDMI-saderīgam uz VGA Pārveidotājs Kabelis, Audio Kabelis D-SUB Vīrieša Video Adaptera Kabeļa Svina HDTVComputer Monitoru PC Klēpjdators TV

Regulārā cena €1.28 €0.96
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: plānas vga kabelis, auto audio gx7, creta auto audio, vienkārši portatīvie datori, vads hdmi mht, audio pāra kabelis, silico kabelis, mac mini dp, hdmi, ugi hdmi, vga female spraudnis

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Ciparu Kabeļi

Sku:v2768

Produkta Informācija

!!!!!!1Note: Šis HDMI-compatibl kabelis nav dekodēšanas funkciju, tāpēc jums ir nepieciešams iegādāties dekoderi sevi, vai ierīce nāk ar dekoderi, citādi šo kabeli var nedarboties pareizi.!!!!!!Funkcijas:

HDMI-compatibl Vīrietis uz VGA HD15 Male.

Atbalsta 1080p, 1080i, 720p, 480p un 480i rezolūcijas.

Piemērots LCD TV, projektora, digitālās fotokameras, DVD utt.

Zelta pārklājumu savienotāji pārliecinieties, ka priekšnieks ātri signālu nodošanas.

Savieno jūsu HDMI-compatibl ierīci, lai jūsu monitoram vai TELEVIZORAM, piemēram, augstas izšķirtspējas DVD atskaņotājs, HDTV uztvērējs, projektors, A/V uztvērējs.Specifikācijas:

Izmērs: 18*12*1CM

Savienotāji: HDMI-compatibl Vīrietis, VGA HD15 Male

Kabeļu izmēri: dažādi garumi, tostarp 1m, 1.5 m, 1,8 m, 2m un 3m

Krāsa: Melna Iepakojums iekļauti :

1 x Video Adaptera Kabeļa Svina Piezīmes:

Jo atšķirība starp dažādu monitoru.attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu preci.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.Dekoderi ir front-end iekārtu, slēgtā tīkla televīzijas uzraudzības sistēma.Parasti tas ir uzstādīts pie front-end kameru, kas aprīkota ar pan/tilt un motorizētu objektīva, un šķērso vairākas kontroles līnijas (parasti 6 pan/tilt, 4 objektīvu, un 1 par papildu slēdzi. ~4), kas ir Savienoti, lai pan/tilt, motorizēta objektīva un citas ārējās ierīces, ko izmanto, lai izejas vadības vai komutācijas sprieguma vērtība uz šīm ierīcēm, un pāris komunikāciju līnijām, kas ir tieši savienots ar sistēmu uzņēmējas, ko izmanto, lai saņemtu norādījumus no uzņēmējas, un var arī sūtīt uz resursdatoru, Nosūta atpakaļ trauksmes signālu.

'

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 3 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Izabellaandrejushkina1968

Visas tiesības nosūtīt ātri nopietnu pārdevējam.

Denisefoster48

Nav pat apnikt, pērkot to, kā lēti, jo kabelis ir. Tas nedarbojas. Motīvs? Nē. Tāpēc, ka tā neveic elektronisko komponentu tas nepieciešams, lai pārveidotu analogo signālu uz digitālo formātu. Ka tikai padara to pārveidotāju. Visu šo es redzēju, bija par vēlu, kad nopirku un redzēt, ka tas nestrādāja, es devos uz izmeklēt. Tā, kā saka mana ciema, nasti no plasti..

Anna Straniza

bez darba.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Savienotājs B - VGA
  • Izmēri -
  • Zīmola Nosaukums - NoEnName_Null
  • Savienotājs A - HDMI
  • Veids - VGA Kabeļi
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs - HDMI-saderīgam uz VGA D-SUB Vīrieša Video Adaptera Kabelis L
  • Sertifikācija - Nav
  • Krāsa -
  • Dzimums - Sieviete-vīrietis