Viedtālrunis Skava/Gamepad Wall Mount Clip PS5/Xbox Vienu Slim Kontrolieris Pakaramais Tālruņa Turētājs Switch Pro Spēle Joypad Turētājs

Regulārā cena €10.40 €5.31
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: sienas pakaramais, batman boble galvu tālruņa turētājs, kontroles ps5, x kursorsviru xbox, xcover pro pogām, plug tipa 2 sienas stiprinājums, xbox sienas maunt, mount rushmore, sienas uzlīme, tālruņa turētājs 360 universālais, ps5 silikona pogām

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Video Spēles

Sku:v26287

Produkta Informācija

Viedtālrunis Skava/Gamepad Wall Mount Clip PS5/Xbox Vienu Slim Kontrolieris Pakaramais Tālruņa Turētājs Switch Pro Spēle Joypad Turētājs

Aizzīmju Punktiem:

1、Universāla Spēle Kontrolieris Leņķis: Šis kontrolieris wall mount stiprinājums ir piemērots vairumam spēļu vadāmierīces, piemēram, Xbox, par PS5, lai Pārslēgtos pro, utt.un lielākā daļa citu trešo personu spēle kontrolieriem.

2、Profesionālās Spēle Kontrolieris Leņķis: 60° ideāls, slīpums, nodrošinot lielisku displeju leņķī jūsu kontrolieris, 60° tilt būs izveidot pareizu atšķirības ar sienu, lai nodrošinātu, ka nav nekādu skrāpējumu uz sienas vai kontrolieris.

3、Unikāls un Moderns Dizains: Racionalizēta un vienkāršs dizains, var labāk parādīt savu spēli kontrolieris un pievienot krāsu uz jūsu sienas apdares un skaistumu.Stiprinājums ir izgatavots no ABS, kas ir viegls un izturīgs.

4、Organizēta un Pieejama: Vieta jūsu spēle kontrolieris stends, nevis uz galda, jūs varat saglabāt spēli kosmosa sakoptu un sakārtotu un padarītu visi kontrolieri ir viegli pieejami.

5、Divas Vienkāršas Uzstādīšanas Metodes: Mēs piedāvājam 2* skrūves un 2* double-sided adhesive.Jūs varat tos instalēt divos veidos.To var uzstādīt gandrīz jebkurā vietā uz galdiem, plaukti, skapji, stikla virsmām, TV/monitoru Atpakaļ un tā tālāk.

Specifikācija:

Nosaukums: Spēle Sienas Pakaramais

Materiāls: ABS

Krāsa: Melna

Saderība: Vispārējā

Iepakojuma Saraksts:

1*Kontrolieris Turētājs

2*Viskoze

2*Skrūvju

Piezīme:

Lūdzu atļaut nelielas pielaides izmēru dēļ, manuāla mērīšana un apgaismojums fotogrāfijā var radīt atšķirību, krāsu, nekā tas ir reālajā dzīvē.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - Roktura uzglabāšanas āķis
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums - Rondaful
  • Saderīgs Marku/Modeli - Sony