12 Gabali Maisos, Melns Acu Rāvējslēdzēja Kabata, Grims, Kosmētikas Somas Ceļojumu Somas Organizators Zīmuli Gadījumā

Regulārā cena €14.20 €9.66
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: samta maisiņš zippered, sexy melnu rāvējslēdzēju erotiska, maisiņš a7 melns, maisiņš a10s melns, melns maisiņš 5gab, maisiņš a50 melns, melns maisiņš šiks, melns maisiņš 100, melna kleita acs izšūšanas, melns caurspīdīgs maisiņš

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rakstīt & Korekcijas Piederumi

Sku:v221566

Produkta Informācija

12 Gabali Maisos, Melns Acu Rāvējslēdzēja Kabata, Grims, Kosmētikas Somas Ceļojumu Somas Organizators Zīmuli Gadījumā

Izmērs: katra acs rāvējslēdzēju maisā pasākumus, apm.tā ir pietiekama kapacitāte, lai noturētu jūsu kancelejas preces un kosmētiku, instrumenti, portatīvie, lai jūs varētu veikt.Izmēri tiek parādīti attēli, pārliecinieties, vai lielums, ko vēlaties, pirms pirkšanas.

Piemērošanu; tā var tikt izmantota kā kosmētikas soma, zīmuļu gadījumā, monēta maku un ceļojumu organizators maisiņā un tā tālāk, kas var nodrošināt jūs ar daudz ērtības jūsu ikdienā.

Dizains; šis linuma acs soma ir izstrādāta, lai būtu pārskatāmi, jūs varat redzēt katra vienuma maisiņā tieši, kas varētu ietaupīt jūsu laiku, meklējot lietas, arī ar rāvējslēdzēju, kas var novērst priekšmetus, no kuriem ārā.

Kvalitātes materiāla; acs soma ir izgatavota no neilona sietu, kas ir izturīgs un elpojošs, izskatās tumši, bet ļoti sakopta, pārliecinieties, ka jūs izmantot ilgu laiku.

Ko jūs saņemsiet, jūs, kopā 12 gabali melnu rāvējslēdzēju maisos, liela numder somas kalpot jums izmantot un aizstāt, pietiekami, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām.

Izmērs: apm. 25 x 18 cm/ 9.8 x 7 collas

Materiāls:Neilona sietu

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

12 x black mesh rāvējslēdzēja kabata somas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)