2GAB Turētājs PS5 Gamepad, Pakaramais Par PS4 Playstation Kontrolieri, Universāls Headhone Pakaramais, Kandidēt Ps5 Piederumi

Regulārā cena €2.99 €1.14
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: piederumi oficiālais ps5, tālrunis ps5, komplektā nintendo 2ds, daļas gameboy, klp playstation 5, ps5 playstation 5 stāvēt, playstation 4 saiti, kabelis sony playstation 5, otrādi ps4 kontrolieris, akumulatora nintendo 3ds

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Video Spēles

Sku:v19408

Produkta Informācija

2GAB Turētājs PS5 Gamepad, Pakaramais Par PS4 Playstation Kontrolieri, Universāls Headhone Pakaramais, Kandidēt Ps5 Piederumi

Funkcijas: 1. Par IMPULSU 3D Austiņas: Tas ir austiņas pakaramais, kas var tikt uzstādīts uz spēļu konsole, un tas ir saderīgs IMPULSĀ, 3D Austiņas un piemērots PS5 konsoli.Bez skrūvēm & no lentes.

2.Vienkārša Uzstādīšana: Stop iznīcināt jūsu sienas, ja izmantojat mūsu austiņas turētājs, nav nepieciešams urbt caurumu, vai pielīmēt ar līmlenti pie sienas un gaidīt 24 stundas, vienkārši pievienojiet silikona gumijas spilventiņi uz pakaramā, un likt drēbju pakaramais uz jūsu konsole, tad jums vieta jūsu kontrolieriem nekavējoties.

3.Kustamā Kontrolieris Organizators: Mūsu austiņām īpašnieks varēs pārvietoties ar jūsu konsole, un jums nav jāuztraucas par to, kā noņemt kontrolieris turētāju no sienas.

4.Kosmosa Taupīšana: pakaramie varat turēt savu spēļu austiņas lieliski, saglabāt jūsu austiņām organizēta, un ietaupīt vietu jūsu spēļu staciju.

5.Izturīgs Materiāls: pakaramais ir izgatavots no viegla, bet izturīga ABS, liels ilgtermiņa lietošanai.

Specifikācija: Nosaukums: Austiņas pakaramais

Saderība: piemērots IMPULSA 3D Austiņas, piemērots PS5 konsoles

Materiāls: ABS

Krāsa: balta

Iepakojuma Saraksts: 2*Austiņu Pakaramais

Piezīmes: Sakarā ar gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur varētu būt dažas krāsu atšķirība, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

1.Kāpēc izvēlēties mūs?

(1)Izmaksu efektīvu produktu: rūpnīcas tiešo pārdošanu bez starpniekiem padara starpību

(2).Uzmanīgs pakalpojumu: katru produktu, pirms piegādes tiek rūpīgi pārbaudīts un testēts

(3)Pilnīga piegādes ķēdi, lai nodrošinātu, ka preces, kas ātri ierasties

(4)Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādas problēmas, mēs koncentrējamies uz zīmolu un pakalpojumu.

2.Kad jūs kuģa?

(1)ir noliktavā,visi pasūtījumi tiks kuģu 3 līdz 6 darba dienas.

(2)bet zip kods sākot ar 07,51,52,35,38 Spānijā ir attālā rajonā zip kodu, lūdzu iegādāties aizjūras noliktavas piegādi, tikai Ķīna piegāde.

3.Kad es varu saņemt preci?

(1)Chooes Ķīna piegāde: Tas aizņem 15 līdz 30 dienas, lai sasniegtu lielākā daļa valstu, normālos apstākļos, bet starptautiskie sūtījumi var kavēties dēļ nekontrolējama faktori.Tāpēc, 100% garantija nevar tikt garantēta.

(2)Chooes aizjūras warehousesIt ilgst 7 līdz 19 dienas, lai sasniegtu lielākā daļa valstu, normālos apstākļos, bet tās ietekmē savlaicīgumu, muitošana,100% garantija nevar tikt garantēta.

3.1.Piesardzības pasākumi aizjūras noliktavas piegāde

(1)mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

(2)Ja informācija mūsu aizjūras noliktavas rīkojumus nevar izsekot, kā parasti, lielākā daļa no tiem var būt jautāja, izmantojot šo tīmekļa vietni " "

(3)Ja neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā termiņā?Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs trase ar kuģniecība, cik drīz vien iespējams un atbildēt jums.

4.Kādus pakalpojumus mēs sniedzam vairumtirdzniecības klientiem un dropshipping klientiem?

(1).Vairumtirdzniecības klientu, mēs piedāvājam jums vairumtirdzniecības cenu

(2).Lai piliens kuģniecības klientu, mēs varam nodrošināt vairāk pazeminātās cenas un izveidot īpašu saites, lai jūs.Mēs nosūtīsim priekšmetus, lai jūsu klientiem tieši, un tas nav likt jebkuru mūsu informācijas paketi.

5. Atgriešanās un Kompensāciju:

(1) Tev ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos pēc tam, kad to saņēmusi.Ja tur par to vairāk, kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.(2)NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.(3) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.(4) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem komponentiem aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Visitdurbe.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.(5)Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Vērtējums ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jūs esat apmierināti, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu vērtējumu.

Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties pirms dot negatīvu novērtējumu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu šo problēmu.

Jūsu ieteikumi ir mūsu lielākā bagātība, mēs pazemīgi klausīties un censties darīt labāk

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - Austiņu Stāvēt
  • Atbalsts - dropship/vairumtirdzniecība/epacket
  • Uzstādīt 2 - Par PS5
  • Zīmola Nosaukums - tmddotda
  • Fit 4 - Headhone Universal
  • Iepakojuma Saraksts - 2 Gab.
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Fit 3 - citas austiņas
  • Ievietot 1 - Par PS4
  • Saderīgs Marku/Modeli - playstation 5