2gab Campervan Locīšanas Turētājs Galda, Plaukta Kemperu Caravan Apdare Nerūsējošā Tērauda 200x115mm Black Kronšteins Auto Piederumi

Regulārā cena €41.32 €15.29
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: lego turētājs, piederumi van universal, uzlīmes kemperu zirgi, accesories sievietēm, viktorija, campervan daļas, nz, tropu mājas piederumi, piederumi para matiem, projektora stiprinājuma optoma, undefined bikses, plāksteri campervan

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Interjera Piederumi

Sku:v189939

Produkta Informācija

Informācija:

*100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

*Mūsu locīšanas turētājs pieņem unikāla un vienkārša spiediens bar dizains, un tas ir mēģinājuši, ka mūsu turētājs var salocīt un var tikt salocīts pret sienu, kad to neizmanto.

*Ierobežotā telpā, Tas var jums palīdzēt palielināt telpu, kad tā ir nepieciešama, piemēram, padarot paplašinājumus galdi un skapji, mazo locīšanas tabulas un saliekamie plaukti.Jūs varat paplašināt to, kad jums ir nepieciešams, lai palielinātu jūsu izmantot telpu, un kārtīgi to uz leju, ja jums nav nepieciešams to.

*Visu locīšanas atbalsta struktūru, pieņem trīsstūrveida konstrukcija, kas padara to stiprāku, kad tā ir atvērusies un izmantot.

*Stiprinājumu var uzstādīt aiz plaukta, vai jebkur, kur jums ir nepieciešams, un jūs varat nodot dekoratīvu rakstu uz augšu no jums, tāpēc, ka to var izmantot kā sienas daļa māksla, kad tā ir salocīta.

Specifikācija:

*Stāvoklis: 100% pavisam jaunu

*Krāsa: Melna

*Tips: divviru turētājs

*Materiāls: nerūsējošais tērauds

*Izmērs: 200 X 115mm

Iepakojuma saturs:

2*ieloces skava

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 5 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Alvaradoj247

Nerūsējošā tērauda pat nav ne smakas..

D Woo Yeah

Labas Preces. Kuģniecības ātri..

Andreiposkryakov

preci tika samaksāta, bet nekad nav sniegusi..

Alkylalkel

Šo preču kvalitāte ir laba, bet jums ir nepieciešams paturēt prātā, ka tie ir mazi un nolokāmi salons darīt. Maksimālais plaukta. Man nav sazināties ar pārdevēju..

Kisyulechka91

todo muy bien, buen articulo rápido despacho vendedor recomendable, gracias.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Vienuma Tips - Stiprinājums & Klipu
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)