1gb Spīdumu Smalku Pulēšana Nerūsējošā Tērauda Liekami Pulēšanas Vasks, Zelta, Vara Un Sudraba Rotaslietas Pulēta, Spoguļi Cietais Vasks Bloķēt

Regulārā cena €5.68 €3.74
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: krāsas vara stiepli, bpr6 vara grupu, cietā vara pildspalvu, 14 awg cietā vara stieple, cietā vara nagiem, dzeltena vara grupu, cietā kvadrātveida bloks, vara rokassprādze cietie, rādiuss vara grupu, bykski vara grupu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v187004

Produkta Informācija

Tirdzniecības vietas : 1. Sarkanā vaskā: piemēroti vispārējai tērauda, piemēram, nerūsējošā tērauda, nerūsējošā dzelzs, varš, dzelzs, alumīnija un citu metālu vidēji smalkas malšanas.Tā var pilnībā noņemt smilšu bedres un oksīda skalas virsmas detaļu, un padara virsmas detaļu gluda kā spogulis , Un radīt izcilu spīdumu.

2. Dzeltenais vasks: Tas ir plašs pielietojuma spektrs.Tas ir galvenokārt izmanto neapstrādātu slīpēšanas, smilšapstrādes vai noņemot sagataves vispārējās metāli un nemetāli.To parasti izmanto ar veļas, audumu, un smilšu spoli.

3. Blue vasks: blue vasks un zaļš vasks, kas piemērots visa veida metāla virsmas precizitāte pulēšana, sagataves ar augstām prasībām.Parasti izmanto ar baltu kokvilnas audumu, kas stūre, vēja rats vai vilnas ripu, tā var sasniegt produkta dekoratīvu izskatu un super spoguļa efektu.

4. Baltais vasks (dzelzs vasks): darbības, kas ir līdzīgas violeta vasks, piemērots vispārējiem tērauda, piemēram, nerūsējošā tērauda, nerūsējošā dzelzs, dzelzs, utt.vidēji uz smalkās slīpēšanas vai pulēšanas, eļļu saturs nav tik labs, kā purpura vasks, vispārīgi runājot, spilgtums ir labāk nekā violeta vasks Labi, izmantot to ar kaņepes, sarža pinuma, un auto līnijas spoles.

5. Zaļš vasks: piemērots gala pulēšanas no metāla un vispārējās non-metāla pulēšana, pat super-spoguļa ārstēšanā, parasti lieto kopā ar sprādzi audumu un smalka kokvilnas auduma ruļļa.

6. Melna vaska: Piemērots vidēja smalki samaļot vispārējā tērauda, piemēram, nerūsējošā tērauda, nerūsējošā dzelzs, varš, dzelzs, alumīnijs un citi metāli.Šis produkts ir labu līdzsvaru starp slīpēšanas spēkā daļu un augstums detaļu pēc slīpēšanas!

Specifikācija: Materiāls: Parafīns

Krāsa: sarkans, balts, zaļš, dzeltens, zils, pelēks

Izmēri: 90*30*25mm

Piegāde saraksts: 1gb pulēšanas vasks

Piezīme: 1. Kļūda 1-3MM, var izraisīt manuāla mērīšana

2. Sakarā ar loģistikas un citiem faktoriem, individuālajām vaska bloki var pārtraukumu, kas ir normāla parādība, un parasti var izmantot

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Sertifikācija - Nav
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums - Kitbakechen
  • DIY Piederumi - Metālapstrāde