Zivju Tīrīšana Skrāpējas Svari Ar Nazi Ierīces Mājas Virtuves Tīrīšanas Rīki Zivju Mēroga Peeler Skrāpi Mutfak malzemeleri Suka

Regulārā cena €2.66 €1.60
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: zobārstniecības plastmasas skrāpi, vīrieši zivis skalas, damaska luksusa medību naži, nazi f zvejas, pvc tīrīšanas rīki, galvas padara ādu tīrīšana, salokāmo nazi, violeta, krāsains zivis skalas, elektronisko vinila svari, saliekamais nazis tasso

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Citu Virtuves Rīki Un Priekšmeti,

Sku:v14684

Produkta Informācija

Plastmasas zivju zvīņām kabaču skrāpi zivju tīrīšanas instruments, kas apkopo svari ierīce, ar vāciņu, mājas virtuve, ēdienu gatavošanas rīki

Specifikācijas:

Zivju formas dizains un skaists izskats dot tik daudz jautrības, lai mājas dzīve.

Ar vāka dizains, kad zivs zvīņas ir sagatavots, svari nav lidot un ekspluatācija ir ērta.

Apakšā ir auguši un zivju zvīņas ir viegli izrakta.

Mazgāšanas ir ērts, tīrs un higiēnas un rokturi var novietot un aprīkots ar paceļamu caurumiem, kas var novietot kārtīgi.

Specifikācijas:

Materiāls: PP

Krāsa: zila

Izmērs: 16 * 5.5 * 4.5 cm / 6.3 * 2.17 * 1.77 "

Svars: 61g

Iepakojums: Kraft kartona

Piezīme:

1.Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

2.Tas ir normāli, ka silikona produktus, iespējams, ir dažas smaržas, jo vulcanizer (sava veida katalizators, kas spēlē nozīmīgu lomu formēšanas process) ir pievienota izejvielas, lai gala produktu elastīgāku.Parasti, lielākā daļa vulcanizer būs gaistošo pēc veidošanā, un atlikums būs pagājis dažu dienu laikā. (Ar vulcanizer būs darīt bez kaitējuma cilvēku veselībai)

Neliels padoms lai noņemtu smaku: uzglabāt produkta sālsūdens apmēram pusstundu, nomazgājiet un nosusiniet to, smarža pazudīs pēc tam.

Pls piezīme:

1.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

2.Mēs nosūtīsim vienumus 1-4 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

3. Ja yo u vēlaties izvēlēties express shipping to, Pls sazinieties ar mums, lai mainītu piegādes maksa. (Piemēram, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Atgriezties&Kompensācijas

1.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

2. Preces pircējam saņemto nav, kā aprakstīts, un atgriež pieņemts vai saglabātu posteni, un vienoties ar pārdevēju par kompensācijas summu.

Par Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, kā arī 5 zvaigžņu ordeņa detalizētu vērtējumu.Kad jūs mums rāda screenshot atsauksmes, mēs piedāvājam jums papildus atlaidi 5% savu nākamo pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms nākamās lai paymen.Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Patanixcah

Produkts saņēmis ļoti ātri, es ieteiktu pie šī pārdevēja.

Hisamovane

Man ir mans raksts līdz šim nav saņēmis..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Sertifikācija - CIQ
  • Materiāls - Plastmasas
  • Modeļa Numurs - YZ195
  • Plastmasas Tips - PE
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme - Eco-Friendly
  • Jūras Veltes Rīki Tips - Jūras Veltes Instrumentu Komplekti
  • Veids - Jūras Veltes, Instrumenti,