Bruģakmens Flaneļa Vannas Sūklis Paklāju Komplekts Tualetes, Vannas neslīdoša Paklāji un Grīdas Paklāju Komplekts Matracis Vannas Dekoru Absorbējošs Paklājiņš

Regulārā cena €30.05 €14.42
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: lv vannas paklāju, konna tualetes sēdekli, sūnas vannas paklāju, kohel tualetes sēdekli, apaļas vannas komplekts, wc līmi paklāju, kažokādas vannas komplekts, paaugstināma vannas komplekts, anti slip vannas istabas paklāji, terrazzo tualetes birste

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Vannas Istaba Produkti

Sku:v12705

Produkta Informācija

Ērtu Vannas istaba Pledi un Pārklāji Komplekti: vannas paklāji ir paredzēti, ar bruģakmens formu, ārējais slānis ir mīksta flaneļa auduma, un pa vidu ir piepildīta ar ērtu sūkli.Izolēt jūsu kājas no aukstuma un cieto grīdas, tāpēc, ka grīda vairs nav slidena, un jūsu duša ir ideāls beidzas.Šī vannas istabas paklājs ir piemērots vannas istaba, bērnu vannas istabas, apartamenti, utt.

Anti-Slip: vannas istabas paklājiņi izmantojiet augstas kvalitātes PVC atpakaļ, kas ir lieliska anti-slip īpašības.Kad jūs soli uz vannas paklājiņš, tas nebūs viegli paslīdēt, mazinot nelaimes gadījumu.Piezīme: Pirms vannas istabas paklājiņš, lūdzu, ņemiet grīdas un Atpakaļ no vannas mats ir sauss.

Absorbējošs: Tā vidū vannas istabas paklāji ir piepildīta ar sūkli, kad jūs dodaties ārā no vannas istaba vai vannas, vannas paklāji var ātri absorbēt mitrumu.

Mašīna Mazgājami Gan flaneļa auduma un PVC atpakaļ ir paredzēti, lai būtu mašīna mazgājami.Tas ir ieteicams, ka jūs tīru vannas paklājiņu komplekts ar aukstu ūdeni regulāri.

Funkcijas

Super Mīkstas: Super mīksts un ērts flaneļa audums, putu pildījumu, kas dod jūsu kājām ērti pieskarties un atbalstu.

Anti-Slip: Karstā kausējuma līmes daļiņas pievienota PVC pamatni var nodrošināt labāku saķeri un novērš slīdēšanu, jo slapjās grīdas.

Absorbcija: vidū vannas istabas paklāji ir piepildītas ar putām, lai viņi ir labāk ūdens absorbciju.

Mašīna Mazgājami: Mūsu non slip vannas istabas paklāji ir mašīna mazgājami.Tas ir ieteicams, ka jūs nomazgājiet tos ar aukstu ūdeni, lai iegūtu labākus rezultātus.

Augstas Kvalitātes Materiāli: augstas kvalitātes pvc+mīksta flaneļa+sūklis

Iepakojums:

1 x kvadrātā vannas istabas paklājs,

1 x u veida tualetes paklājs.

Piezīmes

1. Pirms lietošanas, lūdzu, ņemiet grīdas un atpakaļ sausa, citādi tur var slīd.

2. Sakarā ar iepakojuma, tur būs dažas grumbas un sameties malām, ja produkts ir atvērts.

Lūdzu, dodiet to dažas dienas, laukumā lēnām pazūd.

3.Kad šī jaunā audumā ir izmantots pirmo reizi, ūdens absorbcijas likme būs samērā lēna dēļ polimēru struktūras

tāpat kā pirmā, izmantošanu, dvieļi, ūdens absorbcijas būs relatīvi zema.Ja jūs vēlaties, lai ātri panāktu apmierinošu ūdens absorbcijas efektu,

tas ir ieteicams, lai pilnīgi uzsūkšanās grīdas paklājs pirmkārt, kārtīgi to izgrieziet ūdeni un nosusiniet to.Tā var ātri absorbēt ūdeni, nākamreiz, kad jūs to izmantot.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Puzirnikov 71

Ļoti skaista, mīksta dziesmu, nāca 4 nedēļas!.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils - Mūsdienu
  • Technics - Mašīna
  • Iezīme - Eco-Friendly
  • Pieteikums - VANNAS istaba
  • Materiāls - Zamšādas, Flaneļa + Sūklis + PVC
  • Raksts - Cietie