50g CBD Kaņepju Sēklas, Krēms Ādas Mitrinātājs Kaņepju Balzams Kakla, Pleca, Gūžas Var Mazināt Locītavu Pietūkums Par Visu Ķermeni

Regulārā cena €9.51 €4.85
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: macbook air lādētājs, fāzēm aizkari, āfrikas bordo sieviešu kleita

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v117775

Produkta Informācija

Funkcijas:

1. Efektīva Kaņepju Krēms: kaņepju krēms var mazināt locītavu pietūkums un maigo ādu.Tas ir ideāli piemērots kakla, gūžas,

plecu muskuļi, locītavas, elkoņus un atpakaļ. 2. Dabiskā un Praktiskā: Atšķirībā no citiem variantiem, mūsu kaņepju krēms ir izgatavots no organiskā kaņepju sēklas.Lūdzu, izmantojiet to ar pārliecību.

3. Nav taukains Formula: Mūsu nav taukains kaņepju krēms rada dažus vienmērīgu spīdumu pa kreisi ar kaņepju krēms un muskuļu berzes.

4. Augstas efektivitātes Kaņepju Krēms: Mūsu kaņepju krēms funkcijas īpašu ilgstošu formulu, lai palīdzētu jums justies ērti un atbrīvoti laikā, dienā un naktī.

5. Ādas Mitrinātājs: kaņepju krēms funkcijas, mitrinošs efekts, tā palīdz saglabāt ādu veselīgu un saglabāt ādu mitrinātu visas dienas garumā.

Specifikācijas : Neto saturs: par 50g

Iepakojuma Saraksts: 1*Kaņepju Krēms

Piezīmes:

Sakarā ar atšķirībām apgaismes un fotografēšanas leņķi, kādu krāsu atšķirība var tikt iedarbināta.Paldies par jūsu sapratni.

Sakarā ar manuālo mērījumu, kādu izmēru pielaide var tikt iedarbināta.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - Kaņepju Sēklu Krējums
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • NETO MASAS - Citi
  • Gabalu skaits - Viena Vienība
  • Sastāvdaļas - Kaņepju Ekstraktu
  • Zīmola Nosaukums - Lanthome
  • Dzimums - Unisex
  • Iezīme - Citi