1 GAB-uz Ūdens bāzes, Marķieri, Mīksts Galvas Dubultā Galvu Akvareļu Krāsas Pildspalvu Krāsas Pildspalvu, ar Roku apgleznotus Rakstot Otu, Krāsu Izlases

Regulārā cena €0.45 €0.31
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: akvareļi ar, st penpps birste, pildspalva, mi mākslas piederumi, otu, pildspalvu, bre, birste, pildspalva sey, mākslas zaļo marķieri, alkohola testeris tirdzniecības, undefined bikses, birste, pildspalva lamy, zemesriekstu zīmuli

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rakstīt & Korekcijas Piederumi

Sku:v1162

Produkta Informācija

Funkcijas:

1. Double-kas noslēdzās nib: rakstības līnijas platums otas gals ir apmēram 1-2mm, un apaļš gals ir apmēram 0,8 mm, kas ir viegli izmantot.

2. Šķiedras pildspalva padoms: šķiedras no pildspalvas vadītājs ir kompakts, un gaisa caurlaidība, kas ir labs, kas var ne tikai nodrošināt valodas plūdums no tintes, bet arī nodrošina izturību pildspalvu galvu.

3. Piemērojama: šī akvareļu krāsas pildspalvu ir piemērots efektu kausēšanas māksla, dizains, animācija, dizaina un citās jomās.

4. Ūdenī šķīstoši krāsu tinte: bez smaržas, videi draudzīgas un nav toksisks, krāsu var dzirdina, ar labu efektu krāsu iekļūšanu, superposition un krāsu jaukšanas.

5. Izskats: šī akvareļu krāsas pildspalvu ar modes izskatu un krāsas, tas ir skaisti, un to ir viegli pārvadāt un izmantot.

Apraksts:

Šī akvareļu krāsas pildspalvu ar divguļamo noslēdzās zib, šķiedrvielu pildspalvas galu, un ūdenī šķīstoši krāsu tinte ir piemērots efektu kausēšanas māksla, dizains, animācija, dizaina un citās jomās.

Specifikācijas:

Izmērs: 15*10*10cm

Materiāls: plastmasa

Pildspalvas garums: 17cm

Pildspalvu tips: Tintes pildspalvu

skaits:1 gab.

krāsa:random

Paketē Iekļauts:

1*krāsas pildspalvu

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Sakarā ar dažādu personīgo mērīšanas metodes, varētu būt 1-3cm kļūdas par fizisko.Paldies!

86191 Biroja Piederumi

86983 Biroja Piederumi

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Pildspalvas Tipa - Tintes Pildspalvu
  • SKAITS - 1gb
  • Krāsa - radom
  • Materiāls - Plastmasas
  • Izmērs - 15*10*10cm
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids - Mākslas Atzīmes
  • Pildspalvas Garums - 17cm