Mm 100 mm Slīpēšanas Ripu Izturīgs Pulēšanas un Formēšanas Disku Koksnes Slīpēšanas Ripu, Leņķa Slīpmašīna Piederumi Gravēšanas Abrazīva, Orientieris,

Regulārā cena €6.94 €5.00
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: 100mm plastmasas dzirnaviņas, smalci 100mm 40, leņķa slīpmašīna gws 6 100, leņķa slīpmašīna 100mm bt izmantots 125mm, vilnis r 100 aksesuāri, dzirnavas marihuanna 100mm, 220v smalci 100mm, 100mm led auto, 100mm 110mm dzirnaviņas, deko leņķa slīpmašīna 125 100

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v1159

Produkta Informācija

Slīpēšanas Ripu Izturīgs Pulēšanas Un Formēšanas Disku Aksesuāri

Aizzīmju Punktiem: 1、slīpripas: slīpēšanas ripu, kas veido disks ir paredzēti uzstādīšanai uz elektriskā leņķa slīpmašīna, kas var ātri noņemt materiāliem, tādējādi ietaupot savu laiku un enerģiju, un, kas atbilst jūsu dažādām vajadzībām.

2、Viegla Darbība: Ērti un viegli operācija, kas piemērots ātrās noņemšanas un veidošanā, īpaši izliekti un ieliekti jomās, īpaši piemērots slīpēšanas izliektās detaļas.

3、Ilgs kalpošanas laiks: Ļoti izturīgs pret slodzi, termiskās apstrādes un hromēšana ārstēšana, ilgs kalpošanas laiks.

4、Veidojot Disku darba virsmas, veidojot disku, kas sastāv no simtiem ļoti asiem zobiem, kas var ātri noņemt koka skaidas, un ir vairāk nekā simtiem smilšpapīrs spilventiņi.

5、Dažādu Veidu: Divi dažādi veidi un izmēri ir pieejami, kas būtu jāizmanto, par nemetāla materiālu, jo īpaši koksnes, koka griešanai, sakņu griešanai, pulētas, paplātes, tējas un kafijas galdiem.

Funkcijas:

1. Darbības joma: Savietojams ar jebkuru par 16 mm/0.63 collu diafragmas atvēruma leņķa slīpmašīna, augstas veiktspējas koka griešanai rīki.

2. Slīpēšanas ripu, kas veido disks ir paredzēti uzstādīšanai uz elektriskā leņķa slīpmašīna, kas var ātri noņemt materiāliem, tādējādi ietaupot savu laiku un enerģiju, un, kas atbilst jūsu dažādām vajadzībām.

3. Jauns dizains, ērti un viegli operācija, kas piemērots ātrās noņemšanas un veidošanā, īpaši izliekti un ieliekti jomās, īpaši piemērots slīpēšanas izliektās detaļas.

4.Ļoti izturīgs pret slodzi, termiskās apstrādes un hromēšana, ilgs kalpošanas laiks.

5. Darba virsmas, veidojot disku, kas sastāv no simtiem ļoti asiem zobiem, kas var ātri noņemt koka skaidas, un ir vairāk nekā simtiem smilšpapīrs spilventiņi.

6. Būtu jāizmanto par nemetāla materiālu, īpaši piemērots koka, koksnes griešanai, sakņu griešanai, pulēta tējas paplāti un kafijas galda, utt.

Specifikācija:

Materiāls: oglekļa tērauds 45

Izmērs:

Ārējais diametrs loka sudraba slīpēšanas disku: par 85mm/3.35 collas

Atvērums: par 16 mm/0.63 collas

Virsmas slīpēšanas disks sudraba ārējais diametrs: aptuveni 100mm/3.94 collas

Atvērums: par 16 mm/0.63 collas

Iepakojuma Saraksts:

1*Slīpripas

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • DIY Piederumi - Metālapstrāde
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)