30 Collu Dziļi Viļņu Vērpjot Tamborētas Matu āfrikas cirtas Sintētisko Pīt Afro Matu Cirtas Ombre Pinums Matu pieaudzēšana, Matu Expo

Regulārā cena €8.66 €6.07
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: rusian matu pieaudzēšana, aizvērt matu pagarināšana, tērauda rasta, matu pieaudzēšana humanoi, matu krāsa n, matu lentes, k matu pīne, difei matu pinums, sintētisko šķiedru pinums matiem, aguļaša tamborētas matu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v112559

Produkta Informācija

1.Okeāna Viļņu Tamborētas Lentes Sintētisko Matu Pieaudzēšana Jauktas Šķiedras

2.Okeāna viļņu mati ir Gluda, Mīksta, Izturīga un Dabiskā Tekstūra, Viegls -Ērti Valkāt .

3. Krāsa:ombre brūna#,ombre zils#,ombre red#,ombre zaļā#,katru ombre krāsu ir ļoti gudrs, jūs iegūsiet vairāk slavēt,Garums:34 Collas 110g/gab .Parasti 4-5 gabalus var Pilnībā galvas.

4.Okeāna viļņu bize ar lielu sintētisko matu tekstūru,tas ir sintētiskie mati, būs mazliet juceklis matus, kamēr jūs saglabāt to mūsu ceļā, tas ļaus jums izvairīties no nepatikšanas juceklis, un to var izmantot ilgu laiku.

5.Viegli mazgāt un aprūpes Izturīga ,ilgstošu okeāna viļņu sintētisko matu bize .šis matu ir mainīt savu matu pinums spēli pilnībā,var tamborētas par jūsu matu vai pieņemšanas parūku,arī var izmantot mikro lodziņā bizītes.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 3 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Druni Sar

Viss ir labi! Es saņēmu pasūtījumu pastā. Izrādījās ātrāks nekā citu pārdevējs transporta uzņēmums. Ieteiktu šo pārdevēju.

Bel4onok90

Man tiešām patika šīs cirtas. Man bija vairākas krāsas blondīne, tos visus var apvienot ar vienu aust. Tas būs interesanti. Kvalitāti cirtas ir labs. Mīnusu-pārdevējs nedod nekādas atlaides..

Simonpdtgreen

Ar nedaudz violetu nokrāsu. Es domāju, ka tas būtu tikai sudraba.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Materiāls Pakāpe - Zemas Temperatūras Šķiedras
  • Krāsas Tips - Klavierēm Krāsa
  • Zīmola Nosaukums - Kong&Li
  • Vienumi, Iepakojumā - 20strands/iepak
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)