Par Tesla Model 3 2017-2021 Aksesuāri ES Standarta ccs Uzlādes Ostas Pievienojiet Automašīnas Lādēšanas Portu Silikona Putekļu Aizsardzības Vāks

Regulārā cena €2.23 €1.21
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: tesla model 3 durvju sarkana, tesla model 3 vāciņu, tesla vizītkarte, vāks tesla 63, tesla ligzda ccs, volkswagen sinhronizēt uzlādes kabelis, tesla 3 rumbu vāciņi, puse tesla vāciņu, nagu 3 d nagu, ccs 2 ccs 1 adapteris

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Interjera Piederumi

Sku:v100828

Produkta Informācija

Par Tesla Model 3 2017-2021 Aksesuāri ES Standarta ccs Uzlādes Ostas Pievienojiet Automašīnas Lādēšanas Portu Silikona Putekļu Aizsardzības Vāks

Aizzīmju Punktiem: 1、Augstas kvalitātes Materiāls: Silikona materiāla, izturīga, skrāpējumiem, izturība, nodiluma izturība, ūdens un putekļu aizsardzības.

2、Ūdens un Putekļu Aizsardzības: neietekmē maksas oriģinālās auto, aizsargā lādēšanas portu no piesārņojuma, efektīvi novērš ūdens iekļūšanu, un ir labi, putekļiem aizsargājošu iedarbību, kas ir ļoti piemērota, lai jūsu auto.

3、Viegli lietojams: Vienkārši nospiediet seguma tieši uz uzlādes ports, un uzstādīšana ir ļoti vienkārša.Pirms pasūtījuma, lūdzu, rūpīgi pārbaudiet, vai forma, borta uzlādes ostas atbilst forma, kas ir mūsu produkts.

4、Pielāgota Konstrukcija: Atbilstoši sākotnēji automašīnas datu dizains, Lai Tesla Model 3 sērijas automašīnu atslēgas, tā ir piemērota, Lai Tesla Model 3 (2017-2021).Tas lieliski iekļaujas un efektīvi aizsargā automašīnas lādēšanas portu no piesārņojuma ikdienas lietošanai.Novērstu ūdens iekļūšanu ieplūdes.

5、Pakalpojumu Kvalitāti: Mēs piedāvājam labākās kvalitātes produktus un labāko servisu.Ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums, un mēs piedāvājam dažādus risinājumus, lai jūs varētu izvēlēties no.

Apraksts:

Kontaktdakšu Savienojuma Vāks ir silikona materiāla, izturīga, skrāpējumiem, izturība, nodiluma izturība, ūdens un putekļu aizsardzības.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Uzlādes Port Silikona Aizsardzības pārklājums

Piemērojamie modeļi: piemērojamas Tesla MODEL 3

Produkta materiāls: silikona materiāls

Produkta krāsa: melns

Produkta collas: aptuveni 67*110*10mm/2.64*4.33*0.39 jo

Iepakojuma izmērs: aptuveni 80*150*30 mm/31.5*59.06*11.81 jo

Produkta neto svars: aptuveni 38g

Iekārtas atrašanās vieta: Eiropas standarta ccs uzlādes ports

Īpašuma datus: A: Eiropas standarta melns

Iepakojuma Saraksts:

Kontaktdakšu Savienojuma Vāks*1

Piezīme:

Atšķirību dēļ apgaismojuma un ekrāna uzstādījumus, krāsu produkts var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nelielas izmēru atšķirības.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Uzlīmju Izvietojumu - Slēdzis
  • Materiāls - Plastmasas